Biografija / Tko su Ante Jakov i Marko Milanović?

Image
Foto: Hrvački klub Metalac

Ante Jakov i Marko Milanović su sinovi Sanje Musić Milanović i Zorana Milanovića, petog predsjednika Republike Hrvatske.

19.12.2021.
10:05
Hrvački klub Metalac
VOYO logo

Datum i mjesto rođenja

Ante Jakov Milanović rođen je 1998. u Bruxellesu (Belgija). 

Marko Milanović rođen je 2005. u Zagrebu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Školovanje

Ante Jakov Milanović završio je Klasičnu gimnaziju Zagrebu te potom upisao studij prava na sveučilištu u u Groningenu u Nizozemskoj.

Marko Milanović pohađa srednju školu u Zagrebu. 

Osoban život

Ante Jakov Milanović i Marko Milanović su sinovi poznate doktorice znanosti Sanje Musić Milanović i predsjednika RH Zorana Milanovića. U slobodno vrijeme kada ne pohađa srednju školu, Marko se bavi hrvanjem te je tako član kluba Metalac već četiri godine. U svibnju 2021. mediji su izvijestili da je na kadetskom natjecanju na međunarodnom UWW turniru CROATIA OPEN u Zagrebu u kategoriji do 92 kilograma odnio pobjedu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stariji sin Ante Jakov u slobodno vrijeme voli se bavi nogometom te je tako bio nogometaš u NK Zagreb,  a zanima ga i rukomet. U kolovozu 2013. zaposlio se u Cedeviti tijekom ljetnih praznika ne bi li stekao praksu i džeparac. U siječnju 2020. mediji su izvijestili da se odlučio okušati  kao honorarni dopisnik Televizije Jadran u Zagrebu.

Gdje su Ante Jakov i Marko Milanović sada? 

Marko Milanović još uvijek pohađa srednju školu i bavi se hrvanjem, dok Ante Jakov radi kao honorarni dopisnik za Televiziju Jadran i završava studij. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo