u sklopu humanitarnog projekta / 'Božićne lampe gledam iz kante': Izašao spot koji prikazuje kako beskućnici provode blagdane

Spot je snimljen u sklopu humanitarnog projekta diskografske kuće Paprika Records i Hrvatskom mrežom za beskućnike

25.12.2018.
16:32
VOYO logo

Na Badnjak je izašao spot "Skriveni Božić" u sklopu humanitarnog projekta diskografske kuće Paprika Records i Hrvatskom mrežom za beskućnike. 

"Paprika Records predstavlja spot za pjesmu "Skriveni Božić" premijerno izvedenu 19.12.2018. na humanitarnom koncertu "I njima je Božić" u Barbar Baru u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sama pjesma ujedno je i svojevrsna himna akcije u kojoj su se osim novčanih sredstava skupljale i osnovne životne potrepštine za članove HMB-a (Hrvatske mreže za beskućnike), kako bi se i Njima uljepšalo ovo blagdansko doba. 

Iako je koncert prošao, oni koji su voljni pomoći uvijek su dobrodošli, a to mogu uplatom donacije na račun HMB-a kao i doniranjem najnužnijih sredstava poput odjeće, higijenskih potrepština te konzervirane hrane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska mreža za beskućnike
Zagreb, Kneza Branimira 53
Tel. 01 800 9991 MOB. 091 200 9991
Mail: beskucnici.centar@gmail.com
Broj računa: HR6823600001102347110

Velika zahvala svim ljudima dobre volje koji su sudjelovali u ovoj akciji i koji će sudjelovati i u budućnosti, BARBAR baru na ustupljenom prostoru kao i organizatorima i gostima koncerta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebna zahvala Gospodinu Željku, članu HMB-a koji je zaštitno lice akcije, te je darovao svoje vrijeme za potrebe ovog spota", stoji u opisu pjesme.

Spot možete pogledati ovdje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo