Urnebesni rotor / Doček vanzemaljaca na 'Splitskom Stonehengeu': 'Troje odabranih moći će iskusit teleportaciju'

Image
Foto: Facebook/Screenshot

Doček je zakazan za nedjelju, 3. ožujka, a planira se održati od 03:03 sata do 06:03

10.2.2019.
17:00
Facebook/Screenshot
VOYO logo

Sprdačina na račun labirinta od tegli za cvijeće postavljenih u Bračkoj ulici u Splitu, skupe i privremene verzije kružnog toka, već danima dobro zabavlja Splićane.

Iako je teško pronaći smisleno objašnjene za ova, 600 tisuća kuna vrijedna prometna "rješenja", za koja prometni stručnjaci kažu da su "nestručna, neodgovorna, potencijalna opasna i pogibeljna, čak i glupa", Splićani su i ovaj put nadmašili sebe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Organizirali su doček vanzemaljaca na 'splitskom Stonehengeu' . Kako navode u događaju koji je organiziran putem Facebooka, "Splitski rotor ‘Trstenik’ je u biti portal za prolaz u druge dimenzije", piše Splitski dnevnik. 

Image

Samo u Splitu: Ovakav kružni tok sigurno nikad niste vidjeli!

Image

Samo u Splitu: Ovakav kružni tok sigurno nikad niste vidjeli!

Upravo će se tamo odviti doček vanzemaljaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čast nam je dočekat i ugostit zasad nama nepoznatu vrstu iz galaksije Andromeda koja je udaljena 2,5 miliona svjetlosnih godina od našeg skromnog planeta”, objašnjenje je koje stoji uz najavu “Dočeka vanzemaljaca na rotoru ‘Trstenik’ u Splitu!“, a koje je organizirano na Facebooku.

Doček je zakazan za nedjelju, 3. ožujka, a planira se održati od 03:03 sata do 06:03.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Troje odabranika će imat čast iskusit teleportaciju u neke druge dimenzije, te nakon povratka će svojim iskustvima utjecati na kolektivnu svijest Zemljana i samim time osigurat dugo očekivani ‘skok’ na višu razinu", obećali su organizatori.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo