aktivno djelovanje / Genijalna ideja tinejdžerice koju su zlostavljali u školi: osmislila aplikaciju koja pomaže učenicima pronaći prijatelje za ručak

16-godišnjakinja Natalie Hampton iz kalifornijskog Sherman Oaksa odlučila je kreirati aplikaciju koja pomaže usamljenim učenicima da pronađu prijatelje s kojima će moći ručati

16.9.2016.
10:08
VOYO logo

Nakon što je morala sjediti sama na ručku tijekom sedmog razreda i biti zlostavljana, 16-godišnjakinja Natalie Hampton iz kalifornijskog Sherman Oaksa odlučila je kreirati aplikaciju koja pomaže usamljenim učenicima da pronađu prijatelje s kojima će moći ručati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aplikaciju je nazvala 'Sjedni sa mnom', a lansirana je 9. rujna. Ona pomaže klincima da ih se ne odbacuje u javnosti. Korisnici koji imaju ulogu 'ambasadora' stvaraju otvorene pozive za ručak na aplikaciji, a oni signaliziraju ostalim korisnicima koji traže prijatelje.

https://static.boredpanda.com/blog/wp-content/uploads/2016/09/sit-with-us-school-lunch-app-natalie-hampton-4.jpg

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovaj način traženja prijatelja je vrlo privatan, ide kroz telefon i nitko ne treba saznati za to", objasnila je Natalie, dodajući kako učenici u njenoj školi već šalju pozivnice za ručkove pa je to dobar start!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo