politička romansa / Hrvatska i Slovenija možda nemaju najbolje odnose, ali zato se odlično slažu Pahor i hrvatske političarke

U posjet Ljubljani i Borutu Pahoru stigla je Kolinda Grabar Kitarović, što je podsjetilo na političku romansu između Pahora i Jadranke Kosor

23.6.2016.
23:05
VOYO logo

Već dugo prijateljic,e Hrvatska i Slovenija možda nemaju najbolje odnose, ali zato se odlično slažu Borut Pahor i hrvatske političarke. 

U posjet Ljubljani stigla je Kolinda Grabar Kitarović, a slovenski predsjednik dočekao ju je u središtu grada. Susret je izgledao idilično, oboje predsjednika cijelo su se vrijeme osmjehivali, a bili su i tradicionalno modno usklađeni - hrvatska predsjednica u plavom, slovenski predsjednik upravo s takvom kravatom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve to neodoljivo podsjeća na staru političku romansu između Pahora i Jadranke Kosor - koji su se prilikom susretu u Trakošćanu 2009. također modno uskladili, iako su izričito tvrdili da je to bila slučajnost. 

Njihove su susrete uvijek pratili srdačni pozdravi, osmijesi, poljupci i zagrljaji - do te mjere da se u medijima raspravljalo jesu li prešli granicu i postali preromantični. Ili je sve ipak jedna velika slučajnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo