'island2go' / Hrvatski kipar kreirao jedinstveni suvenir: kupite svoj otok i ponesite ga sa sobom

Image
Foto: Facebook/Island2go

Svaki primjerak otoka je jedinstven, a Mimica kolorit podmorja boja proučavajući fotografije Paklenjaka i mljetskog arhipelaga

14.12.2015.
14:25
Facebook/Island2go
VOYO logo

Kipar Luka Mimica osmislio je jedinstveni suvenir Island2go, u prijevodu'Otok za ponijeti', kojim je osvojio treće mjesto na Poduzetničkom kampu u Solinu.

Otoci su napravljeni od epoksidne smole i morskog pijeska, izmišljenih su oblika, a Mimica je s kolegicom Danijelom Šušak osmislio cijelu liniju proizvoda - od prstenja, broševa, medaljona do zidnih primjeraka. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prije par godina sam otkrio epoksidnu smolu kao materijal s kojim se uz dovoljno prakse može puno toga izvesti. Pronalazim načine kako kontrolirati masu i između ostalog izvesti imitaciju morske površine, što mi je bio temelj za nekoliko serija autorskih radova", rekao je Mimica za Dalmatinski portal.

Svaki primjerak otoka je jedinstven, a Mimica kolorit podmorja boja proučavajući fotografije Paklenjaka i mljetskog arhipelaga. Njegovi suveniri već su izazvali zanimanje - zaprimio je veću narudžbu od jedne bračke vile, a uskoro će svoj proizvod ponuditi turističkim zajednicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo