dočekalo je pismo / Klara pozvala predsjednicu na rođendan, pogledajte kakav je odgovor dobila

Image
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

'Želim ti puno zabave tokom ljeta i lijepih uspomena na bezbrižne dane djetinjstva i srdačno te pozdravlja'

21.8.2018.
19:16
Dusko Jaramaz/PIXSELL
VOYO logo

Klara Primorac koja s obitelji živi u njemačkom Essenu je pozvala hrvatsku predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović na proslavu svojeg rođendana.

Klara koja je iz Radišića u hercegovačkoj općini Ljubuški je u travnju bila na Davis Cupu, na meču Hrvatske i Kazahstana. Poslije toga je cijela obitelj, na poziv savjetnika predsjednice Tomislava Madžara, zajedno sa ostalim hrvatskim iseljenicima, posjetila predsjednicu na Pantovčaku, piše Fenix-Magazin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Djevojčica je tada predsjednicu pozvala na svoj rođendan. Klara je rođendan proslavila 30. srpnja, ali bez Kolinde Grabar Kitarović koja nije mogla doći zbog obaveza. No, djevojčicu je zato u pošti u Ljubuškom nedavno dočekalo pismo.

"Draga Klara, zbog brojnih obveza nisam u mogućnosti odazvati se tvome pozivu stoga ti ovim putem čestitam rođendan, želim puno zdravlja, radosti i veselja i nadam se da ćeš imati lijepu rođendansku proslavu sa svojom obitelji s kojom si me posjetila u mome uredu ovoga proljeća. Želim ti puno zabave tokom ljeta i lijepih uspomena na bezbrižne dane djetinjstva i srdačno te pozdravlja. Sretan ti rođendan, tvoja Kolinda Grabar Kitarović", napisala je predsjednica. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo