nisu to očekivali / Mladi australski vlogeri posjetili Zagreb i napravili mu antireklamu: 'Ovo nam je najteži dan dosad'

Par je nahvalio gradske znamenitosti poput Tkalčićeve ulice i Gornjeg grada, no razočarala ih je uspinjača koju su usporedili s astronomskim satom u Pragu. Ipak, najteže su podnijeli niske temperature

20.3.2018.
11:24
VOYO logo

Supružnici iz Australije Stephen i Jess vode popularni video blog na koji postavljaju svoje videouratke s putovanja raznolikim svjetskim turističkim destinacijama, opisujući usput uzbudljive događaje koji su obilježili njihova putovanja. 

Na jednom od svojih vlogova, na putu između Ljubljane i Budimpešte odlučili su posjetiti i Zagreb, a svoje iskustvo opisali su u videu koji su nazvali imenom koji svakako ne predstavlja dobru reklamu za naš glavni grad - 'Najteži dan dosad'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Doduše, ime može zavarati, jer ne radi se o tome da im se naša prijestolnica nije svidjela, već o pukoj činjenici kako su Zagreb posjetili na najhladniji dan ove zime. Naviknuti na toplu australsku klimu, supružnici su ostali neugodno iznenađeni minusima koje su ovdje zatekli. 

Odsjeli su u hotelu Dubrovnik na Trgu bana Jelačića te se prvo čudili kako je to moguće da je hotel takvog imena u Zagrebu, a ne u Dubrovniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Par je nahvalio gradske znamenitosti poput Tkalčićeve ulice i Gornjeg grada, no razočarala ih je uspinjača koju su usporedili s astronomskim satom u Pragu kojeg su smatrali jednim od najvećih razočaranja u češkoj prijestolnici.

Priznali su da su Zagreb posjetili slučajno, a osim atrakcija koje su spomenuli u videu, svojim su pratiteljima savjetovali da u Zagrebu posjete i Medvednicu, Botanički vrt i Mirogoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo