interesantni natječaj / Nagradna igra Ivana Vrdoljaka završena, a tko je sretnik? 'Javilo se puno ljudi'

Image
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL

'Bez obzira na interpretacije, namjera Mladih HNS-a je bila dobra – upozoriti me da ne provodim dovoljno vremena u razgovoru s ljudima'

9.12.2018.
12:45
Sandra Simunovic/PIXSELL
VOYO logo

"Mladi kao mladi, s njima nikad ne znaš u kakvoj ćeš nagradnoj igri završiti, u evoluciji ili revoluciji. Prigovorili su mi 100 puta da se politika sve više udaljava od građana, osobito mladih i zato im nisam mogao reći ništa drugo osim - samo naprijed! 

P.S. Javila mi se i supruga na nagradnu igru, ali nije poslala fotke Osijeka, nego sebe i naše djece", napisao je na Facebooku predsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak i tako najavio nagradnu igru o kojoj se još danima pisalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, kako je izjavio Ivan Vrdoljak, nagradna igra je završena. A na upit tko je sretni dobitnik, kazao je:

"To treba pitati moju ekipu iz Osijeka. Rekli su mi da je igra gotova, a reći će mi sljedećih dana tko je dobitnik. Bez obzira na interpretacije, namjera Mladih HNS-a je bila dobra – upozoriti me da ne provodim dovoljno vremena u razgovoru s ljudima. Javilo se puno ljudi i svakako ćemo organizirati neko druženje s njima da oni imaju priliku reći što ih tišti i što očekuju od nas, a isto tako da mi imamo priliku pojasniti što i zašto radimo i koji su rezultati našeg rada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo