veliki pehist / 'Nakon svih muka koje sam preživjela danas': Zagrepčanka lijepom pričom uvjerila kako nije sve crno

Image
Foto: RTL / Facebook

Studentica je opisala svoj 'dan pun pehova' kada joj baš ništa nije polazilo za rukom. Na sreću, tu su bili susretljivi Zagrepčanci

15.6.2018.
8:38
RTL / Facebook
VOYO logo

Mnogi bi rekli kako za lijepi dan nije potrebna velika stvar već ga čine male sitnice. Svi imamo dane kada od jutra jednostavno sve krene po krivu. Tako je bilo i u slučaju jedne studentice koja je odlučila podijeliti svoje iskustvo kako bi pokazala da uistinu ima poštenih i dobrih ljudi. 

Priču studentice prenosimo u cijelosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon svih muka koje sam preživjela u Zagrebu danas sam još, kakav sam pehist, izgubila mobitel. Da stvar bude gora ispao mi je u tramavaju... Kad sam prošla sva mjesta gdje sam bila i ustanovila da sam ga stvarno izgubila u tramvaju otpisala sam da ću ga pronaći. Ipak nešto me nateralo da se još jednom nazovem na mobitel i netko se javio. Muški glas s druge strane mi je rekao da je vozač tramvaja i da je vlasnik mobitela koji sam nazvala ostavio mobitel u tramvaju. Na moje opće veselje rekao mi je da je trenutno na autobusnom kolodvoru, da vozi peticu i ide prema Prečku... Na što sam ja iste sekunde istrčala iz stana bez novčanika i trčala do prve stanice kod SCa da ga pokušam presresti na Zagrepčanki. Naravno opet je proradila moja loša sreća, jer mi je na raskrižju Zagrepčanke petica prošla ispred nosa.. 

Ponovno sam nazvala svoj mobitel da bi potvrdila da je to taj tramvaj koji tražim, uljudni vozač se opet javio i rekao da nema veze jer mu smjena zavrsava uskoro, te da će izaći kod studentskog doma i tamo me pričekati. Tako je i bilo, na stanici me čekao mladi vozač koji mi je odmah pružio mobitel, predstavili smo se i zahvalila sam se.. I sad se želim opet zahvaliti dragom vozaču petice kojem sam od silne strke zaboravila ime (žao mi je) što mi je vratio mobitel. Hvala! <3 I također želim se zahvaliti osobi koja je pošteno dala mobitel vozaču!! Mislim da ovo potvrđuje da ima poštenih ljudi u Zagrebu :)", napisala je u objavi na Facebook profilu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hvala što si objavila ovako lijepu i pozitivnu gestu. Svi bi bili sretniji kada bismo umjesto ružnih bombastičnih naslova čitali lijepe i pozitivne", jedan je mnogih takvih komentara na ovu priču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo