inspirativna životna priča / Natjecatelj talent showa šokirao: bio je 'prasac od 165 kila', a sada izgleda kao Brad Pitt!

Rickova prekomjerna težina stvarala mu je veliki problem, a samopouzdanje mu je bilo na nuli pa se izolirao od svijeta četiri godine dok se borio s kilažom i pokušavao smršavjeti

15.2.2016.
10:19
VOYO logo

Rick Snowdon je u britanskoj inačici showa 'The Voice' oduševio žiri svojom izvedbom 'I Put A Spell on You' od Nine Simone, ali i stasom. No, njegova je priča malo drugačije od ostalih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rickova prekomjerna težina stvarala mu je veliki problem, a samopouzdanje mu je bilo na nuli pa se izolirao od svijeta četiri godine dok se borio s kilažom i pokušavao smršavjeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S 22 godine je imao 165 kilograma, a u školi su ga svi zadirkivali zbog enormne količine sala. On se zbog svega još više zapustio, često je izostajao s nastave, postao je asocijalan, a u rijetkim trenucima kada bi napuštao dom, na sebe bi navukao gomilu odjeće da na neki način pokuša prikriti debljinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvijek sam imao previše kilograma tijekom odrastanja, a polako sam postajao sve veći i veći. Bilo me jako sram toga. Nisam želio da me ljudi vide. Bio sam zatvoren u kući gotovo četiri i pol godine. Razvio sam ljubav prema glazbi, naučio sam svirati gitaru. Jedina stvar koju sam više volio od jedenja bilo je nastupanje – ali nitko ne želi gledati rock-zvijezdu sa 165 kilograma."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkrio je onaj presudni trenutak nakon kojega je odlučio ozbiljno poraditi na skidanju kilograma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bila je noć, oko 4 ujutro, vani je padala kiša, a mene je ulovila me kriza. Probudio sam brata i dreknuo na njega prijetećim tonom: Donesi čokolade! On je suznih očiju poslušao i ubrzo se vratio s vrećom slatkiša, ali me počeo preklinjati da ih ne utrpam u sebe. Otvorio sam jednu čoksu, ali nisam je pojeo. To je bila točka preokreta", ispovijedio se Rick.

Nakon ispričane životne priče, na njega nitko nije ostao ravnodušan. Društvene su ga najčešće uspoređivale s Bradom Pittom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo