već drugo pismo ovog mjeseca / Ne odustaje dok ne pristane: Pamela Anderson hoće na ručak s Putinom

Image
Foto: Instagram

U pismu, koje je uputila ambasadi Ruske Federacije u Washingtonu, slavna 'čuvarica plaže' zamolila je šefa Kremlja da se sastane s njom kako bi razgovarali o zaštiti životinja

17.7.2015.
11:55
Instagram
VOYO logo

Poznata glumica i kanadska seks-bomba Pamela Anderson pozvala je predsjednika Rusije Vladimira Putina na večeru ili ručak.

U pismu, koje je uputila ambasadi Ruske Federacije u Washingtonu, slavna 'čuvarica plaže' zamolila je šefa Kremlja i ministra za nacionalne resurse i okolinu, Sergeja Donskoja, da se sastanu s njom kako bi razgovarali o zaštiti životinja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imam glas u međunarodnoj zajednici i željela bih ga iskoristiti, koliko god on skroman bio, da pomognem da ovaj svijet postane bolje mjesto za sva živa bića. Mislim da možemo mnogo toga učiniti zajedno kako bi sutra svijet bio bolje mjesto za svu našu djecu", napisala je Pamela.

Glumica i najpoznatija Playboyeva zečica, koja se posvetila očuvanju životne sredine, dodala je da joj je Rusija već pomogla u toj borbi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moskva je bila ključna u sprječavanju Kanade da lovi foke radi krzna. Željela bih osobno doći u Moskvu i sastati se s Putinom na večeri ili ručku, ili, ako je on zauzet, s ministrom Sergejom Donskojem, pa da saznam više o ruskoj posvećenosti borbi za zaštitu životne sredine i različitosti životinjskih vrsta", napisala je Pamela u drugom pismu Putinu ovog mjeseca.

Kakav će biti Putinov odgovor na zahtjev za večerom još nije poznato, ali ministar za prirodnu sredinu Sergej Donskoj nije čekao ni trenutka, već je odmah odgovorio da prihvaća poziv 'čuvarice plaže'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo