TURISTIMA NIJE BILO SMIJEŠNO / Neslana šala: animatori luksuznog hotela gostima priredili lažni napad Islamske države!?

Image
Foto: Twitter

Britanski turist Jason Phythian rekao je da mu je netko od animatora prišao i polio ga tekućinom za koju je mislio da je benzin. Ugledao je potom osobu odjevenu u istočnjačku odjeću koja je u ruci držala upaljeni upaljač

13.8.2015.
20:12
Twitter
VOYO logo

Animatori Grand Yazici Mares hotela u turskom mjestu Icmeler priredili su svojim gostima predstavu iznenađenja želeći ih zabaviti. No, njihova 'šala' bila je sve samo ne smiješna.

Oni su se, naime, u okviru 'predstave s holivudskom tematikom' prerušili u teroriste Islamske države te su iscenirali napad na goste hotela. Kao što možete i pretpostaviti, turisti su bili prestravljeni, bijesno su napustili bazen na kojem je predstava i ogranizirana, a neki su razmišljali da prekinu odmor i vrate se svojim kućama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Britanski turist Jason Phythian rekao je da mu je netko od animatora prišao i polio ga tekućinom za koju je mislio da je benzin. Ugledao je potom osobu odjevenu u istočnjačku odjeću koja je u ruci držala upaljeni upaljač.

Phythian se zatim okrenuo oko sebe i vidio prestravljene turiste koje su na gomilu okupili ostali 'teroristi' koji su nosili lažno oružje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reakcija gostiju ovog luksuznog hotela razumljivija je ako se zna da su teroristi Islamske države prije manje od mjesec dana izveli bombaški napad u Surucu, a nekoliko tjedana ranije i u turističkom kompleksu u Tunisu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo