Gdje je Jerry? / Ni dron nije uspio pronaći Jerryja koji bježi: Ako ga nađu, više nikad neće ni papkom kročiti u klaonicu

Bik težak više od 650 kilograma i dalje je neuhvatljiv

29.10.2019.
21:05
VOYO logo

Gdje je Jerry? Od odbjeglog bika njegov vlasnik ne odustaje. U potragu za njim u utorak se krenulo čak i iz zraka. Bude li pronađen, bik Jerry nakon svojih avantura ipak ne bi trebao završiti u klaonici.

Prvo kopnena, a ona i zračna potraga za najpoznatijim hrvatskim bikom u bijegu, no rezultata nije bilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi ne gubimo nadu, još živimo u uvjerenju da će se pojaviti jer on jednostavno mora biti tu negdje", rekao je Petar Skejo, vlasnik klaonice iz koje je Jerry pobjegao. 

Intenzivna potraga trajala je nekoliko sati, no Jerryju ni traga ni glasa. Bik težak više od 650 kilograma i dalje je neuhvatljiv. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VEZANA VIJEST

Bjegunac se, pretpostavljaju, i dalje skriva u kašelanskom zaleđu. Bik koji je prošli petak pobjegao iz boksa klaonice postao je, svojevrsni fenomen, ali i zvijezda društvenih mreža. Šale na njegov račun su razne: od toga da je pobjegao u Irsku ili kroz željeznu zavjesu. Jedno je sigurno, kada ga nađu, Jerry više nikad neće ni papkom kročiti u klaonicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dosta ljudi me zvalo da bi ga kupilo, otkupilo, ali najvjerojatnije će ostati u našem vlasništvu kao naš miljenik, i to je to", kaže Jerryjev vlasnik Ivan Božić.

Miljenik Jerry kojem bi bolje pristajalo ime Bik Koji Bježi

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo