ipak, postoji kvaka / Nova nadogradnja: na WhatsAppu odsad primatelji mogu čitati vaše 'izbrisane' poruke

Image
Foto: Jonathan Brady/Press Association/PIXSELL

Da bi ste vidjeli izbrisane poruke potrebno je s njim vršiti neku vrstu interakcije, što znači da je moguće čitati samo poruke koje je primatelj vidio.

17.11.2017.
12:17
Jonathan Brady/Press Association/PIXSELL
VOYO logo

Korisnici WhatsApp-a mogu čitati poruke koje su pošiljatelji nedavno izbrisali, odnosno nedavno je poznata aplikacija uvela značajku koja omogućuje brisanje, ali i povrat poruke koju ste slučajno poslali te koja učinkovito briše sav nepoželjan sadržaj iz razgovora u kojem sudjelujete vi i sugovornik, javlja The Independent

No, ova nova značajka ima jedan veliki nedostatak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Android Jefe nedavno je objavio da se vraćene poruke i dalje mogu čitati na Androidima. Dugim pritiskom na ikonu postavke, dodirom na simbol Widgets i povlačenjem widgeta Settings na glavni ekran. Nakon toga se samo spustite do Notification Loga i dotaknete poruku koja vas zanima. 

Ali za sve postoji kavka pa tako i za ovaj nedostatak. Da bi ste vidjeli izbrisane poruke potrebno je sa primateljem vršiti neku vrstu interakcije, što znači da je moguće čitati samo poruke koje je primatelj vidio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što znači ako primatelj ne stigne pročitati poruke vi ih možete izbrisati i one i dalje ostaju vaša mala tajna, piše The Independent

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo