primarni način monetizacije / Novost na WhatsAppu zbog koje nećete biti baš sretni: Stižu oglasi u 'Statuse'

Image
Foto: Matija Habljak/PIXSELL / WhatsApp

Potpredsjednik WhatsAppa Chris Daniels potvrdio je The Economic Times kako će uskoro početi s prikazivanje oglasa na kartici za 'Statuse'

2.11.2018.
14:57
Matija Habljak/PIXSELL / WhatsApp
VOYO logo

Na žalost svih korisnika WhatsAppa, stigla je službena potvrda da su šefovi Facebooka otkrili kako zarađivati i na megapopularnoj aplikaciji za slanje poruka. Ipak je vrijeme da WhatsApp vrati dio od 19 milijardi dolara koliko su za njega dali 2004. godine. Potpredsjednik WhatsAppa Chris Daniels potvrdio je The Economic Times kako će uskoro početi s prikazivanje oglasa na kartici za 'Statuse'. 

"Stavljat ćemo oglase u 'Statuse'. To će biti primarni način monetizacije, ali i prilika da klijenti dođu do ljudi na WhatsAppu", potvrdio je Daniels. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, statusi na WhatsAppu funkcioniraju slično kao Stories (Priče) na Instagramu ili Facebooku ili kao Snapchatu. Korisnici mogu objaviti kratke postove i videa koja nestaju unutar 24 sata. Na Snapchatu se oglasi mogu prikazivati između priča, a Instagram ima sponzorirane objave koje se prikazuju korisnicima. Ne zna se kad će točno ovo stići, a ranije se spominjala sljedeća godina, prenosi USA Today.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo