OVOM SE NIJE NADAO / Odveo ženu na večeru pa zašlatao konobaricu: Na brzinu ga je 'zalijepila' za pod

Image
Foto: Screenshot

Druga konobarica je pozvala policiju, koja je nakon pregleda snimke, uhitila muškarca i odvela ga u pritvor.

20.7.2018.
9:00
Screenshot
VOYO logo

Otac blizanki koji je izveo suprugu na večeru pa usput zašlatao konobaricu za stražnjicu proveo je dvije noći u zatvoru, a mogao bi se uskoro naći i pred sudom zbog optužbi za seksualno napastovanje.

Ryan Cherwinski (31) s Floride izveo je svoju suprugu, s kojom je u braku 11 godina, na večeru. Na snimci s nadzorne kamere koja je postala viralni hit, a ista je poslužila policiji kao dokazni materijal, može se vidjeti kako mlada konobarica Emelie Holden (21) dolazi do njihova stola i uzima narudžbu. U sljedećem trenutku Cherwinski prolazi pored konobarice koja stoji na terasi restorana i hvata je za stražnjicu te nastavlja dalje hodati kao da se ništa nije dogodilo. Definitivno nije očekivao ono što je uslijedilo. Holden ga je s leđa povukla za majicu, bacila uza zid, a potom na pod, piše Daily Mail.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Druga konobarica je pozvala policiju, koja je nakon pregleda snimke, uhitila muškarca i odvela ga u pritvor. Pušten je nakon dvije noći uz jamčevinu od 2500 američkih dolara. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Holden je za Inside Edition rekla da je Cherwinskom rekla mnogo toga, ali da radije ne bih ponavljala te riječi. Dodaje i da nimalo ne žali zbog onog što je napravila.

"Uopće me ne zanima tko si. Nemaš se pravo tako ponašati i omalovažavati me", poručila mu je djevojka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U prvom trenutku pomislila sam da me netko od prijatelja zeza. Otišao je predaleko, bilo je vrlo neugodno", dodala je.

Muškarac se brani tvrdnjom da je konobarici htio 'signalizirati' da se pomakne kako bi on mogao proći, kao i da ju jedva dotaknuo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Emelia je postala heroina milijuna žena diljem svijeta, a neočekivanu slavu odlučila je iskoristiti u humanitarne svrhe pa je preko stranice GoFund Me počela prikupljati novac za prihvatilište za mačke.

U samo nekoliko sati prikupila je 2500 od ukupno 5000 dolara koliko si je postavila za cilj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo