bez ustručavanja / 'On ne može van, pa ja moram unutra': žena hrabrost ušla u ledenu vodu kako bi spasila nepoznatog psa

Pas je zalutao na smrznuto i snijegom prekriveno jezero Trout u kanadskom Ontariju. Dok je hodao, najednom je propao u led, a sve je to vidjela jedna hrabra žena

28.2.2018.
8:52
VOYO logo

"Ovo je najvjerojatnija stvar koju sam vidio svojim očima. Pas je izašao na led jezera Trout i propao, a ova je žena, bez oklijevanja ušla i vodu i spasila ga. A nije ni bio njen pas! Jako sam inspiriran i sretan što je sve dobro završilo. Vidio sam da pas propada kroz led i viknuo. Ljudi iz zajednice su joj pomogli. Svi smo dozivali psa kako bi nastavio plivati", dio je duže objave na Instagramu Bena Westa koji je svjedočio sceni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, jedan je pas zalutao na smrznuto i snijegom prekriveno jezero Trout u kanadskom Ontariju. Dok je hodao, najednom je propao u led, a sve to vidjela je jedna žena koja je potom bez ustručavanja ušla u vodu i rukama razbijajući led došla do psa i izvukla ga iz vode. Već spomenuti Ben sve je to vidio, snimio, a potom objavio na mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kasnije je objavio cjelokupni sadržaj, a na kojem se čuje kako netko ženi dovikuje da ne ulazi u vodu. Ona je na to rekla: "On ne može van pa ja moram unutra".

Kasnije je potvrđeno kako su pas i žena u redu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo