velika obitelj / Posvetio život udomljavanju starih i nemoćnih pasa koje više nitko ne želi

Image
Foto: Instagram

Steve je sada ponosni 'tata' svojih desetak starijih pasa, a njegov Instagram profil prate 478 tisuća obožavatelja te mu čestitaju na ovom poduhvatu

20.3.2016.
12:21
Instagram
VOYO logo

Nakon što je Amerikancu Steveu Greigu uginuo voljeni pas, on se osjećao slomljeno. Kako bi brže prebolio taj gubitak, odlučio je život posvetiti udomljavanju pasa. 

https://static.boredpanda.com/blog/wp-content/uploads/2016/03/man-adopts-senior-dogs-shelter-steve-greig-51.jpg
Tekst se nastavlja ispod oglasa

I to ne bilo kakvih. Steve je otišao u lokalno sklonište za udomljavanje životinja u Denveru i udomio najstarijeg psa tamo, koji ranije nije imao šanse naći svog novog gazdu. Sada je ponosni 'tata' svojih desetak starijih pasa, a njegov Instagram profil prate 478 tisuća obožavatelja te mu čestitaju na ovom poduhvatu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Steve se svaki dan diže u 5 ujutro kako bi napravio doručak za svoju veliku obitelj, a ostatak njegovog dana ispunjen je šetnjama u parku, odlascima k veterinaru i maženju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To su danas samo malo mudrije životinje. I čovjek u starijim godinama valjda zna što želi, pa tako i ti psi vrlo dobro znaju svoje potrebe. S takvim je životinjama lako razviti odnos", kazao je Steve koji je vlasnik i svinjice koju je nazvao Bikini, kao i dvije patke, golubova, mačaka i nekoliko kokoši. U budućnosti namjerava udomiti još starijih pasa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo