eksperimentalni emotikoni / Pozdravite se s posebnim opcijama za reakcije: Facebook više neće obilježavati blagdane i kulturna događanja

Image
Foto: Thinkstock

No ove godine nije bilo cvijeta za Majčin dan, a neće biti niti zastave duginih boja. Glasnogovornica Lisa Stratton priopćila je kako Facebook više neće obilježavati veće praznike, blagdane i kulturna događanja

4.6.2018.
14:48
Thinkstock
VOYO logo

S prvim danom lipnja počeo je i Mjesec ponosa. Prošle godine ste, ako ste lajkali stranicu na Facebooku LGBTQ@Facebook, na ograničeno vrijeme mogli dobiti prilagođeno dugme za reakciju u obliku zastave s duginim bojama. Ove godine to neće biti dostupno, piše Verge.

Najveća društvena mreža svijeta uvela je - uz već dobro poznati Like - dodatne emotikone za reakcije još 2016. godine. Od tad su u nekoliko navrata eksperimentirali s novima. Za Majčin dan tako su 2016. i 2017. izbacili ljubičasti cvijet, kao i posebno obilježili 50. godišnjicu serijala Zvjezdane staze (Star Trek).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No ove godine nije bilo cvijeta za Majčin dan, a neće biti niti zastave duginih boja. Glasnogovornica Lisa Stratton priopćila je kako Facebook više neće obilježavati veće praznike, blagdane i kulturna događanja posebnim dugmadima za reakcije. Unatoč tomu, Mjesec ponosa bit će obilježen na druge načine: posebnim okvirima za profile, objavama i pozadinama, kao i filterima proširene stvarnosti za aplikaciju Messenger.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo