ležao u sjeni stabla / Pravo čudo: preživio u pustinji šest dana bez vode, hraneći se mravima

Foggerdy je nestao 7. listopada, kada je otišao u lov u pustinjski dio zapadne Australije. Sa sobom je, navodno, ponio samo pušku

13.10.2015.
15:35
VOYO logo

Australac Reg Foggerdy (62) preživio je šest dana bez vode u užarenoj australskoj pustinji hraneći se samo mravima, izvijestila je u utorak policija, a prenose svjetski mediji.

Foggerdy je nestao 7. listopada, kada je otišao u lov u pustinjski dio zapadne Australije. Sa sobom je, navodno, ponio samo pušku. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U potragu za njim policija je krenula kada ih je u četvrtak ujutro nazvao njegov brat i prijavio nestanak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po riječima policijskog časnika Andyja Greatwooda, muškarac je posljednja dva dana ležao u sjeni jednog stabla, hraneći se crnim mravima. Pretpostavlja se da sa sobom nije ponio hranu i vodu.

Greatwood je za australske medije kazao kako je Foggerdy bio jako dehidriran i malo dezorijentiran, no nakon ukazane prve pomoći, počeo se postupno oporavljati i odgovarati na pitanja liječnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Foggerdyjeva sestra Christine Ogden za radio ABC je kazala da je vrlo vješt lovac i da je snalažljiv, a Greatwood je rekao da "većina ljudi u takvim okolnostima i na takvoj vrućini ne bi preživjela".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo