srpski tabloidi uživaju u izmišljanju naslovnica / RTL Direkt otkriva: evo dosad neobjavljene fotografije privođenja jednog od šestorice uhićenih Hrvata

Inače zadnja teza koju podgrijava i Alekandar Vučić je da su Tovarović i ostali Hrvati došli rušiti srpsku vlast, a srpski tabloidi uživaju u izmišljanju naslovnica

18.12.2017.
22:36
VOYO logo

Tučnjava na derbiju Partizana i Crvene Zvezde u Beogradu u kojoj je sudjelovala skupina Splićana već danima je glavna tema i srpskih i hrvatskih medija. 

Mi evo donosimo još neobjavljenu fotografiju privođenja jednog od šestorice uhićenih Hrvata Damira Tovarovića koji je pobjegao iz bolnice gdje je završio nakon tučnjave na stadionu a srpska policija ga je uhitila u hotelu gdje je bio prijavljen.      

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače zadnja teza koju podgrijava i Alekandar Vučić je da su Tovarović i ostali Hrvati došli rušiti srpsku vlast, a srpski tabloidi uživaju u izmišljanju naslovnica pa tako jedan kaže da su to hrvatski agenti, a drugi da je riječ o hrvatskim gejevima koji ruše Srbiju.

PROČITAJTE VIŠE:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po svemu sudeći, riječ je o internom navijačkom obračunu navijača Partizana u koji su se nekako uvukli i ovih šest naših budala.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I srpski ministar unutarnjih poslova smatra da su se navijači Partizana sukobili sa skupinom za koju sumnjaju da surađuje s policijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo