tužna vijest / Shrvani Ponoš objavio: 'Uginuo je spašeni magarac Bepo, ništa nam nije jasno što se dogodilo'

'Mago Bepo', kako ga je odmilja zvao Ponoš, uginuo je od posljedica tetanusa. Nakon spašavanja se dobro oporavio, a u čemu mu je dodatno pomogla i svinjica Gica

22.3.2018.
10:41
VOYO logo

Voditelj 'Kućnih ljubimaca' Antun Ponoš početkom ožujka oduševio je Hrvatsku velikom humanom gestom nakon što je nesretne životinje na rubu smrti u Budrovcu kupio te najavio da ih vodi u bolji život. Magarce je smjestio u Velikoj Gorici, čime mu se ujedno ispunila velika želja, a kupio je i svinje.

Nažalost, magarac Bepo uginuo je od posljedica tetanusa. Objavio je to u snimci na svom Facebook profilu gdje je kazao da se magarac nakon spašavanja dobro oporavio, a u čemu mu je dodatno pomogla i svinjica Gica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

DIRLJIVE KADROVE MOŽETE POGLEDATI OVDJE:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No Bepo je iznenada klonuo. Ukočila mu se čeljust te je prestao jesti. Unatoč naporima, nisu ga uspjeli spasiti. 

"Nije nam jasno što se dogodilo", pokušavao je Ponoš zadržati suze. Bez obzira koliko nas je vijest rastužila, bitno je zapamtiti da je Bepo posljednje dane proveo sretan i u dobrom društvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, nemarni vlasnik zanemario je životinje na svom imanju kod Đakova u vrijeme najgorih hladnoća. Autor uznemirujuće snimke tvrdio je da je tako oduvijek, a kad se pročulo da će doći inspekcija, vlasnik je počeo hiniti brigu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo