nove nevolje omiljenog psića / Sjećate li se preslatkog Mirka? Ponovno je u problemima i treba našu pomoć!

Image
Foto: Facebook

Mirko je štene spašeno iz romskog naselja u Čakovcu. Ostavljen da leži sa strganom kralježnicom, bez osjeta u zadnjim nogama, inkontinentan, pun rana i parazita...

25.10.2016.
16:45
Facebook
VOYO logo

Ja sam Mirkec, Mirko, Miki, kako god vas je volja. Tako mi je svejedno kako god me zovete sve dok mi date da papam i dok me češkate tu ispod brade i po glavici i po kičmici i po ovim nekim čudnim repovima koje vučem za sobom. Još dok sam bio mali vidio sam da psi imaju po jedan rep, a ja imam tri, skoro otkad znam za sebe. I ne vjerujem ljudima kad mi kažu da to nisu repovi nego noge koje ne hodaju. Pa što je njima, gledajte kako trčim. Malo sam sporiji od ekipe, ali to je zato što imam tri repa. Nemaju oni pojma, oni misle da, ono onda kad me lupio kamion, da mi je slomio kralježnicu i da zato vučem noge.

Image
tužna priča slatkog psa /

Mirkova sudbina rastužila je i Cro Copa: hrvatski borac obećao platiti troškove njegovog liječenja!

Image
tužna priča slatkog psa /

Mirkova sudbina rastužila je i Cro Copa: hrvatski borac obećao platiti troškove njegovog liječenja!

I ne znam uopće zašto me stalno vode kod onog nekog veterana koji mi samo nešto priča, priča, priča, pa ja zaspem od dosade i kad se probudim imam neki novi zavoj. Ali, lakše mi je kad vidim da su sva tri repa još uvijek tu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ja sam vam još uvijek beba i ne sjećam se najbolje svog rodnog mjesta. Znam samo da me tamo, u tom nekom romskom naselju, nisu ovako mazili i ljubili. A nisam baš ni ovako fino jeo. Ali zato sam bio jeftin, a sad kažu da sam skup. Ne znam baš što im to znači, znam samo da svaki put plaču pred onom nekom mašinom koja izbacuje kune. A te vam kune odmah pobjegnu kod onog istog veterana. Ne znam jel i s njima razgovara kao sa mnom. Malo sam ljubomoran.

Mirko je štene spašeno iz romskog naselja u Čakovcu. Ostavljen da leži sa strganom kralježnicom, bez osjeta u zadnjim nogama, inkontinentan, pun rana i parazita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Udruga Sedma od Devet dovela ga je u Zagreb gdje je ustanovljeno da može puzati na koljenima. Sanirane su mu rane i kad se malo oporavio, napravljena mu je transplatacija kože i ugradnja pločica i šarafa kako bi mu se noga postavila u položaj da može hodat.

Nedostajala je još samo gipsana šlapica pomoću koje bi lakše hodao, no Mirka su opet sustigle nevolje. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otpao je šaraf, pločica se pomaknula i kost se raspala. Još jedna hitna operacija i sav novac se istopio. Mirkovu prvu operaciju platio je Mirko Filipović, a sad vi dokažite kakvi ste borci. Život nema cijenu, ali Mirko je do sad potrošio 20 000 kuna. A s obzirom na novonastale okolnosti, trebat će mu još toliko.

Pomozite Mirku da stane na svoje nogice i zaboravi sve ružno što mu se dogodilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo su podaci za uplatu:

Udruga za zaštitu životinja "Sedma od Devet"
Naserov trg 4 
Zagreb 
IBAN HR0623400091110595995
SWIFT PBZGHR2X
PayPal petra@sedmaoddevet.hr

NAPOMENA: Za Mirka

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo