'Nijemi krik' / Snažna, ali zaboravljena fotografija: ove hrabre žene nadišle su sve prepreke i pobijedile rak!

Image
Foto: Facebook/Nijemi krik

'Osmijeh na lice i podijelite dalje' natpis je fotografiji koja je izašla krajem prošle godine te koja je pokrenula brojne debate

27.9.2016.
18:08
Facebook/Nijemi krik
VOYO logo

S obzirom na današnja Facebookova pravila o objavljivanju upitnih fotografija (pornografski, nasilni sadržaj,...), na zidu te društvene mreže iskočila je jedna fotografija - jedna snažna i, nažalost, ne previše prepoznata fotografija žena koje su apsolutne pobjednice. 

Naime, radi se o Facebook stranici bosanske udruge "Nijemi krik" koja prvenstveno
služi za ohrabrivanje oboljelih od raka, ali i educiranje o bolestima koje se mogu prišuljati poput lopova i promijeniti nam život zauvijek. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je krajem prošle godine objavljena fotografija žena koje su vodile žestoku bitku s rakom dojke, a iz koje su izašle kao pobjednice. Sukladno s pravilima Facebooka, napisano je upozorenje kako se "ne radi o uvredljivoj fotografiji već o fotografiji hrabrih, prekrasnih dama koje su nadišle sve prepreke, suočile se sa strahovima i pobijedile rak".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tužno je kako se moraju pisati upozorenja Facebooku kako ne bi maknuo ovakvu fotografiju punu podrške i ohrabrenja, dok smo s druge strane preplavljeni nepotrebnim golišavostima raznih zvijezda. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo