Prvo su krenuli 's nogu' / Šok u centru Splita: Dvoje turista se prepustili strasti, skupina mladića snimala njihovu akciju

Image
Foto: Pixabay

S ulice su se začuli glasni uzdasi ženske osobe, a kada je provirio kroz prozor imao je što vidjeti...

4.9.2018.
17:25
Pixabay
VOYO logo

Da nam turističko ludilo već pomalo izmiče kontroli jasno je već nekoliko sezona, a u to su se više puta uvjerili stanari splitskog Varoša, oni rijetki koji svoje domove nisu pretvorili u apartmane pa su upoznali sve čari suživota s razuzdanim turistima koji stižu u naš grad željni dobre zabave i apsolutne slobode.

Pijani gosti koji u sitne noćne sate viču po ulici i zvone susjedima na parlafone tek su dio njihove ljetne svakodnevnice, no situacija kojoj je svjedočio jedan stanovnik Splita iznenadila bi i one najtolerantnije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako javlja jedan šokirani Splićanin, piše Slobodna Dalmacija, sinoć negdje iza ponoći, baš kada je susjedstvo pomalo utihnulo, probudili su ih neobični zvukovi pod njihovim prozorom.

S ulice su se začuli glasni uzdasi ženske osobe, a kada je provirio kroz prozor imao je što vidjeti - dvoje mladih prepustilo se do kraja strastima u Ulici Miljenka Smoje, na samom križanju sa Senjskom. Prvo su krenuli 's nogu', prislonjeni uza zid kuće u Varošu, a nakon toga nastavili na podu, baš kao da su u postelji apartmana...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da situacija bude još bizarnija, samo nekoliko metara dalje od njih, skriveni iza nekakvog zida, druga skupina turista snimala je njihovu 'akciju'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo