secirali novu postavu / Što hrvatska estrada misli o novoj Vladi? Većina je skeptična, ali ipak tvrdi: 'Svatko zaslužuje šansu'

Kakvi nas trenuci čekaju s novom postavom Vlade? Sudeći prema današnjoj prezentaciji u Saboru, bit će nam veselo. Među ministrima svatko ima svoje favorite, pa čak i estradnjaci

22.1.2016.
17:27
VOYO logo

Posve novi klinci zasjest će u vladajuće fotelje i od jučer ih seciramo uzduž i poprijeko. Svi su već gurali neke svoje karijere, pa se mnogi, u njihovo ime pitaju 'što je meni ovo trebalo?'

"Nitko od pametnijih se ne želi spuštati u to blato, možda su svi ovi ministri i ministrice super ali znaš šta, ne vjerujem u to", rekao je književnik Hrvoje Šalković.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam desničarka pa je meni drago da smo ipak nakon svih peripetija uspjeli oformiti Vladu i imati premijera iz naših redova", rekla je Borna Rajić. 

Premijera i njegove građevine već smo pošteno iscjedili. Na redu je Tihomir Orešković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ajde, živi bili pa vidjeli neka im je sa srećom", kratko je prokomentirala Iva Šulentić

Ministar zaštite okoliša zaštitu ne koristi, pa je zato ponosan otac sedmero djece. 
Ministar pravosuđa preveslao je La Manche, no teško da bi mu i čitav Atlantik bio dovoljna priprema za ono što ga čeka u jednom od najneažurnijih resora. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedna od zanimljivijih je svakako Opačićkina zamjenica. Nekoć je ljubila Krista, kasnije mrzila drogu, a do jučer dijelila savjete na internetu i to na stranici pompozno nazvanoj – Bernardica s vama. 

"Bernardica mi ide u red tih novih lica koji mi onako djeluju OK", dodao je Šalković. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za razliku od novog ministra kulture. Najkontroverzniji u Timovu Timu sljedbenik je Željke Markić i protivnik antifašizma. 

"Pa s obzirom da mene najviše zanima ministarstvo kulture, moram reći da blago nisam zadovoljna", rekla je glumica Ana Gruica. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Treba dat šansu nekim ljudima, ali kad netko pogriješi, treba ga odmah maknuti. Tek je počelo, vidjet ćemo", rekao je glazbenik Kristijan Beluhan. 

Igre mogu početi. Sestra Bernardica jutros je na fejsu zavapila da se pomolimo za nju I nove joj kolege. Svaka pomoć je, očito, dobro došla. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo