koncert u spaladium areni / Sve je spremno za spektakl u Splitu! Mišo poručuje: 'Samo nas nebo rastaviti može'

U gotovo 50 godina karijere prodao je više od dvadeset milijuna ploča

21.12.2018.
21:59
VOYO logo

Sutra u splitskoj Spaladium areni neobičan koncert za pamćenje. Naime, organizatori ga gotovo nisu ni reklamirali, a karte, kažu, nikad nisu brže prodali.

Još je čudnije to što će publika pjevati puno više od samog izvođača. Naravno radi se o koncertu legende hrvatske estrade - Miše Kovača, koji jednim pokretom ruke, već desetljećima, publiku baca u trans.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nema dvorane u Hrvatskoj i široj okolici koju taj čovjek nije rasprodao i to više puta. Uspjeh je to na kojem mu i neki velikani scene mogu samo zavidjeti. Mišo se vraća u svoj Split i poručuje "Samo nas nebo rastavit može".

Rekord koji vjerojatno nitko nikada neće nadmašiti

U gotovo 50 godina karijere prodao je više od dvadeset milijuna ploča, što je rekord koji vjerojatno nitko nikada neće nadmašiti, a popularnost mu s vremenom samo raste.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znam ga kad je bio mali. On je veličina Hrvatske i njegove pjesme će biti vječite", kazao je Tomislav.

"Najdraži od tih starijih pjevača tako da i ja razmišljam da odem. Nisam još kupila kartu jer nisam znala hoću li biti slobodna", rekla je Valerija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gradonačelnik Splita bio je na predstavljanju defibliratora koji je Mišo, od novca zarađenog prodajom ulaznica za koncert, donirao splitskom KBC-u.

"Koja vam je najdraža Mišina pjesma? Poljubi zemlju. Haha. Zašto? Pa zato jer je nekako... mišinska!", poručio je gradonačelnik Splita, Andro Krstulović Opara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odlična prodaja karata

A mišinska je bila i brzina prodaja ulaznica, Spaladium je rasprodan gotovo u trenutku.

"Osobno radim ovaj posao 20 godina i nikad nismo tako dobro prodavali karte na nekom koncertu, znači ovo je stvarno velika pobjeda", kazao je Danko Stefanović iz RTL music-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Velika pobjeda čovjeka koji je u karijeri navikao pobjeđivati, a da nije zaboravio i zabavljati sutra će se uvjeriti deset tisuća ljudi u Spaladium areni.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo