ne možete pogriješiti / Točno mjesec dana ostalo je do Božića: donosimo upute kako izraditi savršeni adventski vijenac

Još je samo 29 dana ostalo do Božića. Ovaj vikend palimo prvu svijeću na našem adventskom vijencu, a ako vam nedostaje ideja kako napraviti savršeni vijenac, pogledajte naš prilog

25.11.2016.
18:16
VOYO logo

Nije nam još došla prava zima, ali blagdani će nam doći dok kažemo keks i zato je pravo vrijeme za izradu blagdanskih dekoracija.

Upravo zato je s nama gospođa Jasna Degoricija, dekoraterka u 'Dobar partner'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za uvodni dio u blagdane krećemo s Adventom s obzirom da je Advent vrijeme došašća dakle priprema i uvod u božićne blagdane", kaže Jasna.  

"Imamo nešto što bi mogli nazvati nekom klasikom jer kad govorimo o adventskom vijencu onda zamišljamo da je to krug s četiri svijeća. No međutim, ovdje smo pripremili i nešto posebnije, drugačije što nije klasika", dodaje.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za posebno dekoriran vijenac koristit ćemo grane ili smrznute grane koje ćemo vrlo jednostavno složiti da upotpunimo naš vijenac. Mi ćemo to raditi kružno, slijediti oblik našeg vijenca. Ako netko ne želi ovakvu dekoraciju može izabrati grane borovine. Koje mogu biti ili svježe ili umjetne. Da bismo postavili svijeće savjetujem da se koriste limići jer su praktični i lako možemo fiksirati tu svijeću. Da bi ona bolje stajala korisno je koristiti silikon koji zalijepo na dno lima." 

Čitave upute za izradu savršenog vijenca pogledajte u prilogu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo