'plavac' mekog srca / Udovica sa šestoro djece uhvaćena u krađi, policajac se sažalio i platio robu

Sarah Robinson briznula je u plač kada je osoblje Walmarta pozvalo policiju, ali ni slutila nije da će na poziv stići Mark Engravalle, koji je i sam otac

17.7.2015.
9:26
VOYO logo

Policajac meka srca sažalio se nad udovicom sa šestero djece iz Kansasa i platio račun za sve artikle koje je pokušala ukrasti u trgovačkom lancu Walmart.

Sarah Robinson briznula je u plač kada je osoblje Walmarta pozvalo policiju, ali ni slutila nije da će na poziv stići Mark Engravalle, koji je i sam otac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dirnut njezinom sudbinom udovice bez doma koja u automobilu pokušava preživjeti otkako joj je prije nekoliko godina poginuo suprug i ne želi se obratiti socijalnoj službi u strahu da joj ne oduzme djecu, Engravalle je postupio profesionalno - sastavio je zapisnik i prijavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zatim se sa Sarahom Robinson zaputio u trgovinu, džentlemenski izvadio 300 dolara i podmirio račun za pelene, odjeću i cipele koje je pokušala ukrasti. Čak je velikodušno potaknuo svako dijete da samo odabere model cipela.

Njegov je primjer očito odjeknuo jer je potaknuo lokalne radio postaje i druge stanovnike da se uključe u akciju za pomoć obitelji Robinson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo