Nitko mu nije pomogao / UZNEMIRUJUĆI VIDEO Dječaku nalijevali vodu u grlo, stiskali mu vrat i vukli ga po podu: 'Utopit ću te!'

Dječaku kojeg su napali nasilnici na školskom igralištu nitko nije htio pomoći

28.11.2018.
13:13
VOYO logo

Veliku Britaniju šokirala je snimka zlostavljanja 15-godišnjeg izbjeglice iz Sirije kojem su kolege u školi nasilno nalijevali vodu u grlo, tukli ga, vukli po podu i stiskali za vrat.

Jedan od napadača vikao je na svoju žrtvu: "Utopit ću te!" Nakon što se jedva oslobodio, dječak je mirno odšetao od svojih nasilnika, pomiren očito sa svojom sudbinom. Nitko od ostale djece nije mu htio pomoći već su samo promatrali što se događa. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, snimka zlostavljanja koje se dogodilo prije mjesec dana na igralištu škole u Huddersfieldu proširila se društvenim mrežama, a nasilnik je izbačen iz škole, navodno ga je ispitala i policija, piše Daily Mail.

Saznalo se i da se dječak zove Jamal te da je s obitelji pobjegao je iz grada Homsa u Siriji. Na snimici se vidi i kako mu je ruka u gipsu što je posljedica jednog od prijašnjih zlostavljanja. Nakon objave snimke pokrenuta je crowdfunding kampanja za Jamala te je prikupljeno oko 50 tisuća funti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovih je dana, pišu britanski mediji, zlostavljana i Jamalova sestra koju su također napali u školi i strgnuli joj maramu s glave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo