'sretno s tatom' / Zagrebački vatrogasci ponovno nasmijali originalnim odgovorom: 'pametnjaković' zapalio napu pa ih upitao nešto neobično

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Zagrebački vatrogasci su na svojoj Facebook stranici objavili neobično pitanje koje su dobili nakon jedne intervencije, a njihov odgovor nasmijao je sve korisnike ove društvene mreže

31.3.2017.
13:44
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Zagrebački vatrogasci su na svojoj Facebook stranici objavili neobično pitanje koje su dobili nakon jedne intervencije, a njihov odgovor nasmijao je sve korisnike ove društvene mreže.

Naime, jedan ih je mladić upitao hoće li mu ispostaviti račun nakon intervencije u stanu u kojemu je zapalio napu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dobar dan! Ovdje pametnjaković koji je danas zapalio napu. Puno vam hvala što ste brzo i kvalitetno reagirali. Može li pitanje? Naime, tata je došao doma i naravno bio je ljut (s razlogom) kad je vidio situaciju. Sad zbrajamo štetu koja i nije (sva sreća) velika, ali za mene jest... Tata me pita jesu li vatrogasci ostavili kakav račun. Kako to ide", upitao ih je mladić preko Facebooka.

"Nema računa. Vi plaćate porez, mi gasimo. Tu smo za vas, sretno s tatom", odgovorili su iz Vatrogasne postrojbe Zagreb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Smiješnu prepisku objavili su s tekstom:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nesreće se događaju, i "pametnjakovićima" i svima ostalima. Do današnjeg je dana Vatrogasna postrojba Zagreb imala čak 900 intervencija. Oprez je potreban, pamet u glavu, a za sve ostalo...#ZG193."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo