borba protiv nasilja / Žrtva školskog nasilja ujedinila MMA borce, podršku mu pružio i Miočić: 'Nisi sam, čuvamo ti leđa!'

Emotivna snimka ubrzo je postala viralna, a zahvaljujući tome, Keaton je dobio 'suborce' u borbi protiv nasilja. I to kakve!

11.12.2017.
14:38
VOYO logo

Mnogi iz prve ruke znaju kako je to dugo i u tišini trpjeti sustavno zlostavljanje, a pogotovo iz školskih dana. Djeca "hvataju" sve iz svoje okoline i jednako tako kopiraju.

Žrtva školskog nasilja, maleni Keaton James iz SAD-a svoju priču nije htio podijeliti sve do trenutka kada je njegova majka shvatila da se nešto događa. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zašto me gnjave, koja je svrha? Zašto uživaju kada su zli prema nevinim ljudima? To nije u redu. Rugali su se mojem nosu, rekli su mi da sam ružan i da nemam prijatelja", rekao je maleni Keaton suznih očiju dok ga je majka snimala u automobilu.

"A što su ti napravili za ručkom?" upitala ga je majka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Polili su me mlijekom, ugurali mi šunku u hlače i bacali kruh na mene."

"Kako se osjećaš zbog toga?" nastavila je majka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zašto su to napravili baš meni? Ljude koji su različiti ne treba kritizirati zbog toga jer to nije njihova krivica. Ako te već ismijavaju, ne treba pustiti da te to dira", kazao je maleni Keaton u videu kojeg je pogledalo preko 30 milijuna ljudi diljem svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Emotivna snimka ubrzo je postala viralna, a zahvaljujući tome, Keaton je dobio "suborce" u borbi protiv nasilja. I to kakve!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Keaton, držim ti leđa! Pripremam se za svoju sljedeću borbu, ali samo kaži i dolazim! Dođi i budi dio mojeg trening kampa. Nisi sam. Tu sam za sve što trebaš", poručio mu je prvak kraljevske kategorije UFC-a Stipe Miočić

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, velik broj MMA boraca danas su to što jesu upravo zbog zlostavljanja u školi. Velika većina njih udružila se za pomoć malenom Keatonu.

Oglasili su se i čelni čovjek Dana White, poruku podrške pružio je i prvak poluteške kategorije Daniel Cormier kao i prvak velter kategorije Tyron Woodley. Javili su se i Paul Felder, Kenny Florian, Rashad 'Suga' Evans, Rafael Dos Anjos...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svakom slučaju, sve pohvale na divnoj reakciji!

Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo