OGULILI GA DO KOŽE / Želja za seksom starca stajala 18.000 kuna

Image

71-godišnjak iz Bjelovara bio je spreman platiti za seks sa 20-godišnjakinjom. No, djevojka je, umjesto da obavi dogovoreni "posao", s prijateljem isplanirala pljačku.

31.3.2009.
12:48
VOYO logo

BJELOVAR - Namjera 71-godišnjaka iz Bjelovara da se upusti u seksualnu postolovinu sa 20-godišnjakinjom stajala ga je čak 18.000 kuna.

Kako je priopćila PU bjelovarsko-bilogorska, 20-godišnja djevojka je u petak oko 16 sati, nakon dogovora sa svojim 17-godišnjim prijateljem, sa 71-godišnjakom otišla na vojni poligon u Ulici Matije Gupca u Bjelovaru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tamo mu je, prema dogovoru, trebala pružiti seksualne usluge. Međutim, prilikom dogovora o detaljima "posla", 71-godišnjaku je s leđa prišao djevojčin prijatelj, oborio ga na tlo te mu ukrao novčanik s bankovnim karticama, dokumentima i 18 tisuća kuna. Žrtva je u naguravanju s mladićem zadobila manje ogrebotine na čelu.

Potom su oboje pobjegli, a ukradeni novac su podijelili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do uhićenja mladi je par veći dio novca i potrošio. Nakon dovršenja kriminalističke obrade osumnjičeni su, uz kaznenu prijavu za kazneno djelo razbojništva, u ponedjeljak privedeni u istražni centar Županijskoga suda u Bjelovaru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo