električni kvar / Zrakoplov se zapalio, uspaničeni putnici kroz prozor skakali na krilo

Image
Foto: Youtube

U zrakoplovu koji je letio iz Ibize prema Velikoj Britaniji izbio je požar koji je izazvao sveopći kaos među putnicima koji su se nalazili u njemu, a pilot je bio prisljen sletjeti u zračnu luku East Midlands.

4.9.2014.
14:12
Youtube
VOYO logo

U zrakoplovu britanske tvrtke Jet2 u srijedu navečer, u trenutku njegova povratka s Ibize u Veliku Britaniju, izbio je požar što je izazvalo sveopći kaos među putnicima koji su se nalazili u njemu, javlja BBC.

Putnici aviona koji su svjedočili nesretnom događaju rekli su kako je u avionu nastala panika usred koje su neki ljudi čak kroz prozor počeli izlaziti na krilo zrakoplova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Ne znam što se dogodilo, osjetio se snažan miris dima, nakon čega je posada jednostavno izgubila kontrolu nad avionom koji je počeo nekontrolirano vrludati'', izjava je jednog od putnika, Kylea Charlesa.

Njegov suputnik u zrakoplovu, Malcolm Yates, rekao je kako su stjuardese u zrakoplovu panično trčale i razvalile prednja vrata, dok je jedan od članova posade počeo vikati da svi izađu iz aviona što je prije moguće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komentar glasnogovornika tvrtke Jet2 ipak zvuči kao da se radilo o sićušnom problemu: "Po slijetanju u East Midlands odlučili smo što prije iskrcati putnike iz zrakoplova iz preventivnih razloga uslijed manjeg električnog kvara zbog kojeg se pojavio dim u letjelici.''


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo