MESIĆ NEGIRA POLANČECA / Žuti žutuju, rumeni putuju

Image

Predsjednik Mesić negira da je vršio ikakav pritisak na vodstvo Podravke kako bi dodijelili kredit splitskom SMS-u, za što ga je prozvao Polančec.

30.10.2009.
14:09
VOYO logo

ZAGREB - Predsjednik Mesić negirao je da je na njegov pritisak vodstvo Podravke dodijelilo kredit vlasniku splitskog SMS-a, te rekao da se on neće rumenjeti nakon što se završi istraga u koprivničkoj Podravci.

"Ja se sigurno neću rumenjeti nakon istrage u Podravci, a tko će se rumenjeti vidjet ćemo", izjavio je Mesić za državnu televiziju, aludirajući na rumeno lice Damira Polančeca koji ga je optužio da je izvršio pritisak na vodstvo Podravke radi dodjele dodatnog kredita vlasniku splitskog SMS-a Srđanu Mladiniću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mesić je ponovio kako je on od Mladinića, koji je došao kod njega s molbom da mu pomogne oko dobivanja kredita, doznao da je SMS već dobio jedan kredit od Podravke, odnosno da je o kreditu doznao post festum.

Polančec je Mesića upleo i u slučaj sumnjive prodaje bivšeg Podravkina odmarališta u Pirovcu iz 2003. godine. Tada je, rekao je Polančec jedan član Uprave Podravke bez znanja ostatka Uprave dozvolio prodaju odmarališta prije isteka moratorija od pet godina tvrtki Omikron Commerce Željka Pavlina koji je u rodu s Mesićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Ureda se doznaje kako je Pavlina muž nećakinje Mesićeve maćehe, a Predsjednik negira povezanost s prodajom odmarališta.

Mesić nije ni u kakvim poslovnim odnosima s Pavlinom, a o prodaji odmarališta uopće nije znao, doznaje se iz Ureda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo