Ana Miščević

Pjesma za moju mamu zapisana je u mom srcu: ona je moj junak i zaštitnik

Dobila sam i ja od sina u nedjelju svakojake čestitke, ukrase i poklone. Ali meni je najljepši poklon kad on obožava onu koju ja obožavam najviše. Moju mamu!

Image
Foto: Privatni album
shimmer fallback

Ana Miščević

Ana Miščević/ 15.5.2017. u 10:01
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Najljepše su pjesme pisane za majke...Ipak, ne postoji niti jedna kojom bi opisala svoju mamu. Ona je zapisana u mom srcu i tu je samo za nju. Ne samo na Majčin dan. Pjevušim je svakodnevno, baš onako kako ona svakodnevno živi za mene i moju sestru. Obožavam njezine ruke, glas...obožavam njezin pogled, hod...Obožavam apsolutno sve. Ona je moj junak, zaštitnik, podrška i briga. Sestra je ta koja tu ljubav pokazuje češće i ljepše, ljubavnije. Ja tu ljubav čuvam u sebi i nespretno je pokazujem. A ona, ona to razumije i samo tu i tamo malo protestira željna mojih poljubaca i zagrljaja koje na svoju sramotu ne djelim baš šakom i kapom. Ali zna, zna ona koliko je obožavam.

Image
Foto: Privatni album
Image
Privatni album

(FOTO: Privatni album)

Sjećam se kako smo sestra i ja, već smo velike bile mamu svaki dan oko 16 sati dočekivale na prozoru. Ona je svaki dan vraćajući se kući s posla, vukla neke vrećice, a nas dvije bi se raspametile kad bismo je vidjele. Derale bi se sa petog kata: "Mamiceee, mamaaaa", a ona bi nas pogledala i nasmijala se.

Danas sam ja ista ona, stalno nešto vučem, vreće svuda oko mene. Dolazim sa posla , ali mene moj sin ne dočekuje na prozoru. Valjda su neka druga vremena, mi dolazimo kasno s posla, djeca niti nisu doma. Stalno jurimo, žurimo utrkujemo se s vremenom. A ja jedva čekam i nadam se da će doći taj dan da Milova mala glavica s nestrpljenjem kroz prozor čeka da dođem doma. Zato jer znam s koliko sam ljubavi ja dočekivala svoju mamu! I dan danas joj se jednako veselim iako je njen korak nešto sporiji, ruke nešto starije. Jedino je  vrećica  i dalje jednako kao prije tih tridesetak godina. Znate kakve su mame - uvijek imaju nešto za donijeti.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Image
Foto: Privatni album
Image
Privatni album

(FOTO: Privatni album)

Sada donosi i meni i svome unuku, koji je najsretniji kad baka dolazi. Stoji na vratima i čeka da pozvoni, a tek kada nas iznenadi i nenajavljena nas dočeka u stanu, sreći nema kraja. Već joj je nekoliko puta izložio svoj razrađen plan kako bi bilo najbolje da se lijepo preseli kod nas! Jer ne da se valjda ni djetetu više svakodnevno ispitivati: jel baka doma? 

Image
Foto: Privatni album
Image
Privatni album

(FOTO: Privatni album)

I tako je svaki dan. Ne samo za Majčin dan. Dobila sam i ja od sina u nedjelju svakojake čestitke, ukrase i poklone. Ali meni je najljepši poklon kad on obožava onu koju ja obožavam najviše. Mamu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Sretan nam Majčin dan, vi prekrasne majčice!

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Više s weba

Više s weba

Pročitajte još

Image
pretužno

Užasne i šokantne vijesti od obitelji obožavane Ede iz serije 'Miriše na ljubav'

Image
OMILJENA SERIJA

Na zahtjev gledatelja, turska poslastica 'Miriše na ljubav' i u udarnom terminu!

Image
ŠOKIRALA TRANSFORMACIJOM

'Jesam li ja ovo rodila', pita se Danijela Dvornik, dok Ellu obožavatelji jedva prepoznaju: 'Izgleda napucano'

Imaš priču? Javi nam se!

Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.

Pošalji priču