Imaju li oni oči?

Bivša DiCaprijeva djevojka napustila Victoria's Secret jer su joj rekli da je predebela

U nedavnom intervjuu za magazin Time, Erin je rekla da su joj poručili da skine kilograme jer nije dovoljno mršava da bi prisustvovala njihovim godišnjim revijama

Image

Erin Heatherton

Vijesti.hr/ 8.4.2016. u 18:40

Čini se kako je istina izašla na vidjelo. Erin Heatherton napustila je Victoria's Secret nakon što su joj rekli da mora smršavjeti za iduću reviju.

Je li Erin zaista debela? Većina ljudi koji imaju dobar vid ne bi se s njima složili.

27-godišnja manekenka tako je okončala svoj petogodišnji ugovor s popularnim brendom donjeg rublja.

Upravo se čita

Image
tri vrste u hrvatskoj

Od ugriza zmije u Hrvatskoj umrle su tri osobe, među njima i beba. Ako vidite otrovnicu, ovo morate znati

U nedavnom intervjuu za magazin Time, Erin je rekla da su joj poručili da skine kilograme jer nije dovoljno mršava da bi prisustvovala njihovim godišnjim revijama.

Pet godina je radila za luksuzni brend i vježbala je dvaput dnevno kako bi zadovoljila njihove progtjeve.

"Moja zadnja dva Victoria's Secret showa prošla su tako da sam čula kako sam debela te da bi trebala smršavjeti. Pogledala sam se i rekla je li to moguće. Vježbala sam dva puta na dan i jela zdrave obroke, no jednostavno nisam mogla postati dovoljno vitka da zadovoljim stroge zahtjeve", rekla je Erin.

"Bila sam jako depresivna, jer sam teško radila i osjećala sam kao da mi je tijelo pružalo otpor. Sjećam se da sam jedne večeri stigla kući s treninga, gledala u hranu i pomislila da možda jednostavno ne bi trebala uopće jesti", dodala je bivša djevojka Leonarda DiCaprija s kojim je bila 10 mjeseci.

201. godine je posljednji put prošetala Victoria's Secret pistom, a potom im je rekla "zbogom".

"Shvatila sam da ne mogu paradirati pred svim tim ženama, kojima sam uzro i govoriti im kako je to lako i kako to može svatko", rekla je bivša anđelica.

"Taj osjećaj, koji sam shvaćala kao poraz, zapravo je bio poziv na buđenje, kako bi čvrsto stajala iza svoje svrhe u životu. Odmaknula sam se od skrivanja iza izrađene verzije sebe", zaključila je Erin koja trenutno radi na vlastitom kanalu putem kojeg će pomagati ženama da postanu najvjernije verzije sebe.

Image

Erin Heatherton Erin Heatherton

Foto: AP Images
Image

Erin Heatherton Erin Heatherton

AP Images

(Foto: AP Images)

Vijesti.hr/ 8.4.2016. u 18:40

Više s weba

Pročitajte još

Image
Ljetne muke

Koje se sve metode nove depilacije nude i koje najmanje bole?

Više s weba