BIVŠA PREMIJERKA NA PISTI

Jadranka Kosor zauzela gard s manekenkama

Nekad je bila predsjednica HDZ-a i hrvatske vlade. Jučer je bila uvažena gošća na reviji Udruge manekena Hrvatske. Je li se to Jadranka Kosor modno osvijestila ili je počela lobirati za svoj novi politički angažman?

RTL/ 31.3.2014. u 17:45

Zauzeti gard s manekenkama naučila je još davnih dana na izboru za miss Lipika kada se okitila lentom prve pratilje. I tada je JadrankaKosor baš kao i danas odgovarala na pitanja o boljom svjetskom poretku i budućnosti.

A to očito planira činiti i dalje jer se njezino ime našlo na listi za predstojeće europske izbore.

"Moramo početi razmišljati o budućnosti i kako će živjeti naša djeca", kaže bivša premijerka.

Osim Jadranke Kosor među sabornicima ima još onih kojima manekenske piste nisu stran pojam baš kao ni njegovanje osebujnog modnog stila. No čini se kako dobar stil u politici nije as u rukavu.

"Treba izgledati civilizirano, ali prije svega mora biti pametan što je danas rijetkost", poručuje VesnaŠkareOžbolt.

"Mislim da je najbitnije kako se odnosi prema građanima, koliko pošteno radi svoj posao. Odijevanje je stvar pristojnosti", smatra Kosor.

Upravo se čita

Image
tri vrste u hrvatskoj

Od ugriza zmije u Hrvatskoj umrle su tri osobe, među njima i beba. Ako vidite otrovnicu, ovo morate znati

A davnih se dana pošteno i pristojno živjelo od mode. Slavnih su se vremena prisjetile umirovljene manekenke na proslavi pedesete obljetnice UMAHA.

A najuspješnija među njima, barem što se piste tiče, je ZvončicaVucković koja i dan danas aktivna unatoč tome što broji sitnih 56 godina.

Osim što su imale posla, problemi poput anoreksije i bulimije s kojima se susreću današnje djevojke bili su nepoznanica. Tada se cijenila ženska raskoš.

Iako je vrijeme zaboravilo većinu ovih zlatnih žena i muškaraca, oni korake i okrete još uvijek pamte. Štoviše posao su odradili puno bolje od većine nove generacije.

RTL/ 31.3.2014. u 17:45

Više s weba

Pročitajte još

Image
Ljetne muke

Koje se sve metode nove depilacije nude i koje najmanje bole?

Više s weba