U super formi

Miranda Kerr prekrasna na naslovnici Vougea

Tridesete joj kucaju na vrata, a mama Miranda izgleda sve bolje. Jedna od najpoznatijih Anđelica snimila je naslovnicu i editorijal australskog izdanja Voguea. I nitko gledajući fotografije nikada ne bi pogodio da joj je čokolada omiljeno jelo!

RTL/ 18.3.2013. u 18:30

Novu naslovnicu australskog izdanja Voguea krasit će njihova sunarodnjakinja Miranda Kerr. 29-godišnjakinja pokazala je sve svoje atribute i to u oskudnom crnom grudnjaku. Iako joj tridesete kucaju na vrata, mama Miranda i dalje izgleda jednako seksi.

Tijekom cijele trudnoće, ali i nakon porođaja, Miranda vježba. No nije samo to tajna njezina dobrog izgleda. Uz jogu i pilates, glavni asistent joj je sin. Flynna od malih nogu uči što je zdrav život.

Victorin anđeo dobro zna što radi. Glamurozno crno bijelo izdanje ovog broja Voguea definitivno će biti hit. U editorijalu Miranda nosi Pradine jakne, haljine s potpisom Guccija, Ackermana i Lanvina. No, privatno ljepotica australskih korijena i ne pada na krpice s potpisom. Baš kao ni i na skupu kozmetiku.

Miranda ipak ima svojih slabosti. Uz svoju dvojicu muškarca - supruga Orlanda Blooma i sina Flynna, voli ukrasti i pokoji komadić svoje omiljene slastice.Miranda naime jako voli tamnu čokoladu!

To se na njezinoj figuri ni malo ne vidi. U ovom bi izdanju seksi Victorijin anđeo prodao i najgori proizvod na tržištu.

RTL/ 18.3.2013. u 18:30

Više s weba

Pročitajte još

Image
Ljetne muke

Koje se sve metode nove depilacije nude i koje najmanje bole?

Više s weba