Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Svašta čovjek dozna

Modne zanimljivosti s druge večeri Perwoll Fashion.hr-a!

Svašta čovjek dozna na tom Perwoll Fashion.hr-u. Slijedi druga večer i druge modne zanimljivosti.

RTL/ 28.3.2014. u 18:10
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Rekordan broj poznatih lica preplavio je prve redove PerwollFashion.hr i po običaju privukao maksimalnu pozornost medija. Upravo zbog zapostavljanja kolekcija na račun poznatih, modna kreatorica IvanaPopović odlučila je napustiti piste, no grižnje savjesti u svijetu poznatih nema.

"Ja sam primijetio da za vrijeme njezinih revija su kamere više uperene u poznate neg na njene kolekcije", izjavio je NevenCiganović, društveni kritičar.

"Mi svi koji dođemo podržati dizajnere obučemo nešto njihovo tako da se to isprepliće", kazala je Pamela Ramljak, pjevačica.

Čini se kako ni većina kreatora nema ništa protiv te simbioze, barem su nam to potvrdile modni kreatori MartinaFelja i Aleksandar Žarevac.

No njegovo je ime itekako vrijedno spomena, baš kao i njegova kolekcija za nadolazeću zimu koja je nakon predstavljanja već dobrim dijelom prodana iako su pred nama ljetni dani.

Nakon višegodišnjeg predstavljanja na modnom tjednu SuzyJosipović, KristinaBurja ostvarila je modni transfer na pistu Perwoll Fashion.hr-a.

"Transfer ili ne to je ipak samo moda ne okrećemo milijune, nema tu u Hrvatskoj transfera", kazala je Kristina.

U njezine je radove zaljubljena inače vrlo brbljava Indira, no sinoć nismo gledali taj film.

Zato se jezik razvezao uvijek dobro raspoloženoj Maji Šuput koja je predstavila novi spot za pjesmu 'Neprilika', koji u potpunosti odgovara njezinu svakodnevnom životu.

Nezgoda je zadesila i Snježanu Mehun koja je na hitnoj završila zbog isčašene čeljusti, no sve je pod kontrolom.

"Smijeh jer to sad izaziva svakakve konotacije sad kad sam samac svašta ljudima pada na pamet, ali nije tog tipa", dodaje Snježana.

I dok se Snježana crveni zbog raznih konotacija, ovih se dana crvene oni uhvaćeni s krivotvorenim diplomama, a svakim im je danom sve više.

"Mene je bilo čak strah i sram prepisivati od kolega tako da ovo krivotvorenje je stepenica više, ja bi odmah bila otkrivena", kazala je Nives Drpić.

"Ja sam mislio da je to nemoguće i dalje to mislim živim u tom uvjerenju... Nikad mi to nije palo na pamet, jedino prepisivanje na ispitu", izjavio je Marko Grubnić, stilist.

Za nas odmora nema bacamo se dalje na češljanje modnih noviteta kako bi u nedjeljnom Extra Magazinu za vas pripremili najbolje od najboljih.

RTL/ 28.3.2014. u 18:10
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
retro dizajniranje

Cipele iz 90-ih na koje ste vjerojatno zaboravili, a bili ste opsjednuti njima

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba