Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
naveliko se kupuje

Modni detalji nezaobilazni su svakom 'outfitu', otkrivamo kakvima se kite poznate Hrvatice

Jedna poznata dama iz našeg javnog života u Egiptu kupila čak 30 kilograma nakita! Odmah da vas utješimo, nije bila riječ o plemenitim metalima

RTL/ 11.6.2015. u 18:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Kako se ljeto bliži, Hrvatice su počele iz svojih ormara vaditi što kraće haljine i suknje.No nema dobre odjevne kombinacije  bez veselih modnih detalja. Narukvice s porukom anđela isprobale su sve trendsetterice.

"Upravo mi se to sviđa, to je onako minimalistički i prilično decentno", rekla je kreatorica Anamarija Brkić.

"Ja volim što više nakita. Imam ga toliko da mogu otvoriti bižuteriju. U Egiptu sam kupila 30 kila i to sve imam doma.Volim nakit", izjavila je kreatorica Matija Vuica.

S tolikim nakitom Matija je sigurno zapažena. No i ove narukvice u šarenim bojama,na  modnoj sceni postale su pravi 'must have'. Kako ovu poznatu Metkovčanu čeka dugo toplo ljeto, svu svoju bižuteriju neće moći ponijeti sa sobom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Moram raditi do kraja 7. mjeseca, a onda najprije idemo u moj Metković, moju oaza mira a onda mi je desno Dubrovnik", komentirala je Matija Vuica.

"Kombinacija, dva mjeseca rada, a onda mjesec dana odmora. Korčula je baza a onda idemo dalje", rekla je Anamarija Brkić.

Upravo se čita

Image
DRAMA U ZAVRŠNICI

Luka neugodno iznenađen Marininom pobjedom: 'Totalna blamaža i razočaravajuće - jednostavno tragedija!'

Čini se da će šivaće mašine ovih dviju kreatorica konačno na zasluženi odmor jer njih dvije nikako da stanu na loptu. Nakon što odjenu poznate hrvatske trendseterice , nekako vjerujemo da će se skriti u mišju rupu. Na neku uvalu daleko od očiju javnosti.

RTL/ 11.6.2015. u 18:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
za svježije lice

Vrećice ispod očiju: Zbog čega nastaju i kako ih se riješiti?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba