Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Zlatni globusi su dodijeljeni

Neodoljiv sjaj reflektora ponovno su iz zvijezda izvukli ono najbolje

Crveni tepih i neodoljiv sjaj reflektora ponovno su iz zvijezda izvukli ono najbolje i ono najgore. Prodefilirale su i ove godine savršene kombinacije, ali i neke zbog kojih će nam još danima visjeti upitnici nad glavama!

RTL/ 14.1.2014. u 17:25
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Zlatni globusi su dodijeljeni, kipići se već ponosno sjaje u vitrinama svojih vlasnika, i njihove uspjehe više nitko ne propituje, ali odjevne kombinacije - o da! 

Dobiti nagradu iznimno je važno, ali ruku na srce, laureati se brzo zaboravljaju, no o njihovim se modnim gafovima i uspjesima priča još godinama. 71. Zlatni globusi, nažalost, ostat će upamćeni po lošim izborima, a LenaDunham i ZacPozen definitivno su krivi spoj. I zasjeli su na peto mjesto najgore odjevenih.

Kroj apsolutno ne prilagođen liniji tijela a i boja bi se trebala smiriti i napraviti nešto ležernije.
Četvrto mjesto neukusa pripalo je slavnoj manekenki HeidiKlum. Za nekog tko postavlja modne trendove i vodi modni show, ovakav je izbor nedopustiv.

Prošle je godine doslovno oborila sebe i sve prisutne s nogu izborom sad već legendarne haljine, a godinu nakon JenniferLawrence drži visoko drugo mjesto potpunih promašaja.

No kraljica debakla crvenog tepiha definitivno je JuliaRoberts.

One odlično odjevene doslovno je bilo moguće nabrojati na prste jedne ruke, a na peto mjesto najbolje odjevenih svrstala se JessicaChastain.

"Ona je pokazatelj da se jednostavnom haljinom može izgledati senzacionalno", kazao je stilist IvanFriščić.

Iako su većinom dame igrale na sigurno ili vam crno, LupitaNyong zahvaljujući crvenoj haljini blista na četvrtom mjestu.

Zoe Saldana visokorizičnim izborom haljine osvaja naše treće mjesto. Kockala je i pobijedila!

Iako si je Dior s haljinom JenniferLawrence zabio čavao u lijes, kreacija koja je osmišljena za Emu Watson digla ih je iz mrtvih.

No pobjednica može biti samo jedna, a cijeli svijet se slaže da je to CateBlanchett, koja je svojim modnim izborom očitala bukvicu svima na crvenom tepihu.

"To je definitivno haljina klao najbolja u povijesti Zlatnih globusa i definitivno show stopper", dodaje Friščić.

Nakon ovog prilično razočaravajućeg tepiha stilisti slavnih priliku za popravni dobit će na najcrvenijem od crvenih tepiha, onom oskarovskom. A nakon njega vjerujemo da se debakli plaćaju glavom.

RTL/ 14.1.2014. u 17:25
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
maneken koji obećava

Marko Lovrić - novo lice na našoj modnoj sceni!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba