Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
iza kulisa modnog suda

Saznajte kako nastaje vaša omiljena modna rubrika!

Modno gledajući, bila je ovo paprena godina puna dosega i kombinacija koje bi trebalo pod hitno zaboraviti. Sve je to i u ovoj sezoni pratio naš Modni sud, predvođen Anom Miščević, koja je za kraj sezone pripremila mali podsjetnik na najveće bisere, ali i ekskluzivni uvid iza kulisa vaše omiljene modne rubrike!

RTL/ 29.6.2014. u 18:43
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Modni je sud postao vaša nedjeljna navika - a mi smo se snimajući modno estradne minute itekako dobro zabavljali! I ne samo mi! Stalna postava najveselije televizijske porote Neven Ciganović Cigi i Ivana Bilandžija Billy uvijek su objeručke dočekivali brojne goste u našem studiju!

Showbizznis je, uz modu - uvijek bio naša glavna tema! A zajedno sa našim zvijezdama slavili smo i nazdravljali kada je god za to bilo prilike!

Bilo je dobro dok smo se krili iza maski  jer mnogi žele sakriti ne samo svoje lice, već i sve što rade dok misle da ih se ne snima!

Neki su doista ostavili poseban trag u Modnom sudu. Donosimo vam dosad nikad viđene snimke naše Miss Unverse Melite Fabečić!

U našoj ste emisiji mogli naučiti i svašta o domaćinstvu, ali i o seksualnom odgoju!

U VIDEO PRILOGU vam donosimo još jedan kratki podsjetnik na sve što ste gledali u ovoj sezoni Modnog suda! Ali, ono najbolje vas tek očekuje u ovim epizodama!

RTL/ 29.6.2014. u 18:43
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Čisti ten

Aloe vera za akne: može li pomoći?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba