Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Negdje pale mišići, negdje lijep ten

Standardi muške ljepote: na što padaju Hrvatice?

Tatice s djecom mnogim su ženama neodoljivi. To je valjda jedna od rijetkih stvari kod muškaraca koje su seksi u cijelom svijetu. No standardi muške ljepote diljem planeta prilično se razlikuju. Negdje pale mišići, negdje lijep ten. A što pali Hrvatice?

RTL/ 17.4.2015. u 18:17
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Muška ljepota nije univerzalna, već svoje standarde atraktivnosti mijenja prema mjestu stanovanja! Tako jedan Amerikanac - da bi bio atraktivan mora imati savršeno, mišićavo tijelo! Dobri stari macho još uvijek je na cijeni u Meksiku, a moderni Turci dobivaju na cijeni ako depiliraju dlake s tijela! Savršen ten pak u Indiiji muškarca čini superiornim.

No što se sviđa Hrvaticama? Što je to njihova domestikus muškarca čini lijepim?

"Kad sam bila mlađa, idealan Hrvat mi je bio zgodan, bijeli zubi, lijep k'o grijeh, a danas je ipak malo važnije, bez obzira što imam crnog zgodnog muža, danas mi je najbitnije da je glava lijepa iznutra", priznala je Marijana Batinić.

Ruku na srce, dečki su oko ovoga pitanja čini se ipak malo relaniji, pa jasnije vide slike surove stvarnosti prema kojoj idelan Hrvat izgleda ovako!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Pa šta ja znam, idealni hrvat bi kao po svim pravilima trebao biti neki koji živi na brdu i koji ima bradurinu i sjekiru", rekao je Filip Dizdar.

Idelan se, pitate li žene - s brda još nije ni spustio! ali ako ima preko 190, Hrvaticama će se svidjeti! 

Upravo se čita

Image
PRIJAVI SE U NOVU SEZONU!

Gdje su danas pobjednici 'Superpara'? Jedni spremaju vjenčanje, drugi ljetos dobili prinovu, a treći se bacili u poljoprivredu

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
MARTINA POSTALA KRITIČARKA

Modnom sudu se pridružila i često kritizirana pjevačica

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba