Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
sreću pronašla u muškom svijetu

Upoznajte Casey Legler, žensku verziju Andreja Pejića!

Glavna akterica ove priče sreću je pronašla u muškom svijetu. Ona je Casey Legler, manekenka koja nosi isključivo muške revije. Ono što je Andrej Pejić u svijetu manekenki, to je Casey u svijetu manekena - žena u muškom odijelu.

RTL/ 19.3.2015. u 18:34
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Casey Legler manekenstvom se počela baviti s 35 godina. No njezina priča o manekenstvu potpuno se razlikuje od onih koje smo naviknuli slušati. Ona je prva žena koja je zapravo, maneken i koja se gotovo isključivo bavi muškim modelingom.

"Moja prijateljica, koja je fotografirala za Muse magazin, pitala me jesam li slobodna taj dan za snimanje priče nazvane 'U izlasku s dečkima'. Nije htjela angažirati biološke muškarce za tu priču i zato sam ja prošla. Nisam znala da će moja prijateljica reći: 'Mislim da bi ti ovo mogla raditi'", ispričala je. 

Otada su prošle dvije godine. Casey je Fordov model, odradila je nekoliko uspješnih kampanja i to sve kao - muškarac!

"Angažirali su me za muški modeling pa smo morali biti vrlo jasni u komunikaciji s ljudima oko toga da ću to stvarno raditi ja. Casey je prava u muškom odijelu", rekla je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Casey je umjetnica, ima svoj atelier u New Yorku, a prije toga bila je olimpijska plivačica.
Otvorena je u svojoj homoseksulanosti i nada se da je svojom pojavom u muškoj modi učinila još jedan korak prema prihvaćanju.

"Volim misliti da sam otvorila mali prostor i malo ga proširila u tome kako slavimo razlike među ljudima", dodala je. 

Upravo se čita

Image
ŽIVOT PIŠE VELIKE PRIČE

Najpoznatija dadilja scenarij za seriju napisala je zbog PTSP-a, tragičan događaj za Fran Drescher bio je ključan!

Njezina priča jako podsjeća na onu megauspješnog AndrejaPejića. Nakon njegove pojave i naša je modna agentica TihanaHarapinZalepugin bila zatrpana sličnim ponudama. No, naglašava, Andrej je uspio jer je bio lijep, a ne zato što se igrao sa svojom seksualnošću. Isto misli i o Casey.

"Čini mi se odlično, sjajno! Sjajna energija! I da je ta osoba koja se meni javila ovdje i da ima tu energiju, taj izgled - ja bih onda rekla da, ali naprosto to nije bilo to. Ali ne mislim da će to sada biti neko pravilo", kaže Harapin Zalepugin. 

Priroda se poigrala. Podarila je Andreju i Casey neobičan spoj tijela i energije. Oni su bili prvi i uspjeli su. Sve drugo bile bi blijede kopije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Smanjite lomljenje

Gušća kosa na prirodan način: domaći recepti za sjajnu kosu

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba