Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
nova mobilna aplikacija

Želite napraviti selfie, a ne da vam se šminkati? Makeup Genius je stvar za vas!

Za svaku ženu bajka je naći se u carstvu dobre šminke. Kozmetička kuća L'Oreal upravo im to sada nudi - tehnološku bajku. Uz pomoć besplatne Makeup Genius mobilne aplikacije, sada možete isprobati kako vam stoji određena boja ruža i prije nego što ga kupite. U virtualnom make up svijetu pred našim kamerama poigrale su se i poznate Hrvatice

RTL/ 24.3.2015. u 18:15
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Teško nešto može okupiti ovoliki broj žena kao što to može šminka. Ovaj put make up stiže u digitalnom obliku.

"Sva sreća, došla je ova aplikacija pa ne moram svakodnevno biti našminkana, nego samo malo ovako izaberem, uslikam selfie i to je to", kaže modna kreatorica Anamarija Asanović.

"Sada putem tehnologije, koja se već deset godina razvija s našim znanstvenicima i stručnjacima, imamo mogućnost aplicirati make up proizvode u realnom vremenu na lice, tako da kada pomičemo svoje lice, make up se pomiče zajendo s njim. Zbilja nešto jako zabavno i fascinananto", kaže Renata Novak iz Loreala.

Riječ je o besplatnoj L'Orealovoj 'Makeup Genius' aplikaciji za mobitele i tablete, za kojom će selfie kraljice, sigurni smo, poludjeti.

"Svašta se može isprobavati, i ako baš hoćeš staviti sliku na Instagramu ili negdje, a baš da ne izgledaš kao da te Sava donijela, za to je super", kaže vlasnica PR agencije, Lana Klingor Mihić.

"Sada djevojke ili žene, primjerice, mogu isprobati zeleno sjenilo, a možda ranije se ne bi usudile kupiti ga jer ne znaju kako će im stajati", kaže Renata Novak.

"Ne možeš ne primjetiti kad je na licu žuta fasada, a ispod je bijeli vrat. Ali netko tako voli, nismo zli ljudi", kaže kroz šalu televizijska voditeljica Iva Šulentić.

A među ljude je prvi put nakon poroda došla i omiljena RTL-ova voditeljica Marijana Batinić. Njezina mala Ena raste k'o gljiva.

"Ena je super, spava, čuva je baka i odlična je. Matej i ja se dobro snalazimo u ulozi roditelja. Rekla nam je pedijatrica da smo školski primjer dobrih roditelja, nadam se da nije lagala", kaže MArijana.

A ne lažemo ni mi kad vam kažemo da se Marijana uskoro vraća na RTL-ove ekrane. Britka kao obično.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Obnovite ju

Želite svilenkastu i sjajnu kosu? Donosimo vam prirodne recepte za zdravu kosu

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba