Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Veliko srce Radenske

'Naša tri srca za vaša tri srca!': svi roditelji trojki rođenih u 2018. na poklon će dobiti dječja kolica

Radenska pokrenula nacionalni projekt kojem je cilj ekonomski olakšati start svim roditeljima trojki u 2018.

Život i stil/ 24.4.2018. u 10:55
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Zamislite da nakon vijesti da ćete postati roditelji, ultrazvuk signalizira da čekate trojke. Medicinsko čudo, senzacija, trostruki troškovi? Vjerojatno bi vam mnogo toga prošlo kroz misli. Sigurno su i obitelji koje su primile takvu vijest znale već tada da će uskoro sve što rade, misle i planiraju biti trostruko intenzivnije, sretnije i veselije. Ali, i sve što će im trebati, množit će s tri.

Da svaki početak ne mora biti težak, pogotovo kada su u pitanju tri srca – pobrinula se Radenska, inicijator nacionalnog projekta "Naša tri srca za vaša tri srca!“ kojim se namjerava svim roditeljima trojki u 2018. godini pomoći u novim izazovima roditeljstva i ekonomski olakšati trostruki početak prijeko potrebnim darom – posebno dizajniranim dječjim kolicima za trojke Peg Perego Triplette Elite, uz komplet autosjedalica Primo Viaggio SL Luxe.

Image
Foto:
Image

Partneri projekta su Peg Perego Hrvatska i vodeći lanac maloprodaje proizvoda namijenjenih djeci – Baby Center, u čijim će odabranim prodavaonicama biti izložena kolica i svim zainteresiranima pružena dodatna informacija. 

Iako je demografska slika Hrvatske u opadanju, u posljednjih je nekoliko desetljeća broj višeplodnih trudnoća u porastu. Prema dostupnim javnim podacima od ukupno 37.103 poroda u 2016. godini, poroda s jednim djetetom je bilo 36.540, blizanci su rođeni iz 555 poroda, a 8 poroda je bilo s troje djece navodi se u Izvješću HZJZ-a. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Image
Foto:
Image

Ivana Šeremet, Radenska, Žana Dinić Peg Perego Hrvatska, Ana Jerneić iz Baby Centera

Ivana Šeremet, brand managerica iz Radenske prilikom predstavljanja ovog projekta izjavila je: „Ovo je jedan od onih projekata zbog kojih vam je toplo oko srca i zbog kojih volim svoj posao. Kako je Radenska brend od kojeg naprosto ne možete odvojiti tri srca, odlučili smo biti odgovorni za svaka mala tri srca koja dođu na svijet u Hrvatskoj. Drago mi je da smo potaknuli i naše partnere da podrže projekt pa će tako osim kolica, trojke dobiti i poklon pakete. U Radenskoj smo jako sretni da će naša tri srca, roditeljima olakšati početak s njihova tri srca.“ 

Upravo se čita

Image
drama u toplicama

Ravnatelj bolnice: 'Primili smo 10 ljudi iz Tuheljskih toplica. Čovjek je na intenzivnoj, dvoje prima kisik'

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Život i stil/ 24.4.2018. u 10:55
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
vrlo je važan

13 namirnica koje su bogate kalijem, a među njima nisu banane

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba