Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Novo u dm-u

Neva1918 - Hommage à la Beauté kolekcija koja odaje počast bezvremenskoj ljepoti žene

Bakin cvijetnjak u punom cvatu, mirisi cvijeća koji su se pružali prilikom igranja na otvorenom i branje prvih, mirisnih ljubičica – sjećate li se ovih detalja iz svoga djetinjstva?

Image
dm/ 23.7.2019. u 10:32
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Od sada postoji rješenje kojim ćete u svakom trenutku moći prizvati ove mirise u lijepo sjećanje, i to uz pomoć kolekcije Neva1918 – Hommage à la Beauté, dostupne na dm-ovim policama.

Što donosi nova kolekcija?

Ova se kolekcija sastoji od 15 proizvoda za svakodnevnu njegu - od gelova za tuširanje, ulja ili krema za ljepotu, deo roll-ona do krema za ruku - a krase je profinjeni mirisi nebeske ruže koja se diči svojom jedinstvenom ljepotom, jorgovana koji širi intenzivan i ugodan miris proljeća te miris nježnog cvijeta divlje ljubičice koji će privući sve one koje vole izazove.

Kako ću je prepoznati na dm-ovim policama?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Uz jedinstvene vintage mirise, posebnost ove kolekcije su i elegantna pakiranja i detalji stila „Art Nouveau” koji je obilježio zadnja desetljeća 19. stoljeća, pa ćete ih tako lako prepoznati po upečatljivim cvjetno–dekorativnim linijama i uzorcima.

Otkuda je proizišla inspiracija za ovu kolekciju?

Upravo se čita

Image
U SUBOTU PRVI ISPIT

Kamo s kutijom od pizze, a kamo s tetrapakom? Direktova mala škola razdvajanja otpada

Inspiracija za te tri kozmetičke kolekcije proizvoda za njegu tijela korijene vuče iz preteče današnje Neve, tvrtke Rave, koja je početkom 20. stoljeća osmislila jedinstvenu kozmetičku liniju oplemenjenu profinjenim mirisima jorgovana, ljubičice i nebeske ruže koji su bili vrlo inovativno osmišljeni i pakirani kako bi zadovoljili sve potrebe tadašnje žene.

Što donosi nova verzija ove kolekcije?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Današnjom  „vintage“ kolekcijom temeljenom na savršenim ženstvenim, romantično profinjenim, suvremenim cvjetnim mirisima  odaje se počast bezvremenskoj ljepoti žene i nudi sve što joj treba za svakodnevnu njegu kako bi uživala u svojoj ljepoti onako kako su to činile generacije žena u njenoj obitelji.

Posjetite obližnji dm i uvjerite se u nježnost i miris kolekcije Neva1918 – Hommage à la Beauté koja će u vama pobuditi emotivna sjećanja na neka vremena iz prošlosti, osvojiti vas i prepustiti uživanju.

Više informacija potražite na dm-ovoj internetskoj i Facebook stranici.

https://gdehr.hit.gemius.pl/_%5BTIMESTAMP%5D/redot.gif?id=p4Obk.eX5ANAo9u6T_I7w7RI33OWJWNwNfyDLgacT5n.S7/fastid=imhfiugdmhewdmmknymberqqisku/stparam=mcqrnigods/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=
dm/ 23.7.2019. u 10:32
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Pop-up event u subotu

Sjajna vijest za kavoljupce: Poznata londonska kava stiže u Split!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba