Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Posebno za muškarce

Saznaj što donosi crno-bijela linija premium dm marke

U brzom i gustom rasporedu dnevnih događanja, svaki muškarac želi pri ruci imati sve što mu je potrebno za njegu kose, kože ili brade.

Image
dm/ 24.7.2019. u 11:28
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Pritom, nekoliko je kriterija koje bi ti proizvodi trebali ispuniti: osigurati svježinu tijekom cijelog dana, pokazati uredan i njegovan stil, ali i doprinijeti u isticanju osobnosti i odvažnosti. 

Nema tu i tamo, sve je crno i bijelo

Upravo su takvi proizvodi vrhunske kvalitete dio crno-bijele linije premium dm marke SEINZ. koju možete potražiti u svim dm-ovim prodavaonicama. Pozorno odabrani sastojci proizvoda – poput sandalovine, mente i korijandera - kriju se u upečatljivim minimalističkim pakiranjima.

Posebna pažnja posvećena prirodi & društvu

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Povezanost s prirodom vidljiva je u svakom detalju ove odvažne linije proizvoda. Gotovo sve recepture su na biljnoj bazi, a većina pakiranja izrađena je od recikliranih materijala. Primjerice, 97 % materijala upotrijebljenog za izradu crnih bočica gelova za tuširanje i šampona sazdano je od recikliranog materijala. Dio zarade namijenjen je donaciji projektu 'Plastic Bank', čiji je cilj spriječiti plutajući plastični otpad u oceanima.

Sve za njegu, brijanje i styling

Upravo se čita

Image
U SUBOTU PRVI ISPIT

Kamo s kutijom od pizze, a kamo s tetrapakom? Direktova mala škola razdvajanja otpada

U paleti proizvoda svaki muškarac naći će za sebe proizvod potreban za svakodnevnu njegu. Od proizvoda u ponudi su SEINZ. gelovi za tuširanje i pranje lica, krema za lice, zaštita od znojenja te šamponi i proizvodi za njegu i styling brade.

Među njima je tako i SEINZ. gel za tuširanje koji sadrži blagu formulu s mikroalgama i brezom koji njeguje, vlaži i čisti suhu i osjetljivu kožu, dok SEINZ. šampon za kosuprotiv peruti smanjuje isušivanje tjemena i kose.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Rituale brijanja još će ugodnijim učiniti SEINZ. gel za brijanje s ekstraktom pinije koji je pogodan za osjetljivu kožu, dok će SEINZ.balzam poslije brijanja umiriti zahtjevnu kožu lica.

Za cjelodnevni osjećaj svježine zadužen je SEINZ. erfrishend deo sprej koji pruža 24-satnu zaštitu, a antibakterijski sastojci štite od neugodnih mirisa.

Ostale proizvode ove kolekcije, koji će vam pružiti njegu i svježinu u svakodnevnim jutarnjim i večernjim ritualima, otkrijte sami u najbližoj dm-ovoj prodavaonici.  

https://gdehr.hit.gemius.pl/_%5BTIMESTAMP%5D/redot.gif?id=p4Obk.eX5ANAo9u6T_I7w7RI33OWJWNwNfyDLgacT5n.S7/fastid=gvgxdevlzrdvizjshhjumjryicmy/stparam=lbjgdlisid/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=
dm/ 24.7.2019. u 11:28
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
njega kože

Fenomen na tržištu: Iz Koreje s ljubavlju

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba